Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pribratá Mariah Carey našla po rozchode novú lásku: Ulovila miliardára!

Mariah Carey Zobraziť galériu (6)
Mariah Carey (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká speváčka Mariah Carey údajne randí s austrálskym miliardárom Jamesom Packerom. Informoval o tom portál TMZ, ktorý zverejnil fotografiu páru, ako sa drží za ruky na ulici v talianskom mestečku Capri.

Štyridsaťpäťročná Carey a o dva roky starší Packer sú v Taliansku na spoločnej dovolenke, pričom podľa TMZ sa z Capri majú na jachte dopraviť do Francúzska.

Mariah Carey pôsobí na hudobnej scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Debutový eponymný album vydala v roku 1990. Vlani v máji uviedla na trh štrnástu štúdiovku Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse. Na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií albumov. Získala 32 Billboard Music Awards, 19 World Music Awards či päť cien Grammy. Venuje sa tiež herectvu. V rokoch 1993 až 1998 bola vydatá za Tommyho Mottolu. V roku 2008 sa zosobášila s Nickom Cannonom, s ktorým sa spoznala pri nakrúcaní videoklipu k singlu Bye Bye. V apríli 2011 porodila dvojičky, ktorým dali mená Monroe a Moroccan Scott. Vlani dvojica ohlásila rozchod. James Packer podniká v hotelierstve a vlastní aj niekoľko kasín. 

Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu