Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zazobaní Geissenovci žúrovali: Carmen zmachlená ako kraslica a bez nohavičiek!

Carmen Geiss bola na narodeninovej oslave svojej dcéry výrazne nalíčená. Pozornosť pútala aj provokatívnymi šatami. Zobraziť galériu (10)
Carmen Geiss bola na narodeninovej oslave svojej dcéry výrazne nalíčená. Pozornosť pútala aj provokatívnymi šatami.

MONACO - Vo veľkom štýle! Nie je žiadnym tajomstvom, že milionárska rodina Geissenovcov, známa z televíznych obrazoviek, miluje okázalosť a luxus. V takomto duchu sa niesla aj nedávna oslava narodenín Daviny (12), dcéry Carmen (50) a Roberta (51). Prominentná mama si pri tej príležitosti dala na svojom výzore záležať a úprave zovňajšku sa, nepochybne, venovala pár hodín. Výsledok? Brutálne zmaľovaná tvár a príliš provokatívny outfit.

Na deťoch sa nikdy nešetrí! Fanúšikovia svojskej rodiny Geissenovcov, ktorá už pár sezón odkrýva pred kamerami svoje súkromie, veľmi dobre vedia, že nemeckí miliónari netrochárčia. Zvlášť, keď je reč o narodeninových oslavách. Nie je tomu tak dávno, čo aj televízia Joj odvysielala zábery z párty, ktorá sa konala na počesť mladšej dcéry Shanie. Žúr vtedy vyšiel Geissena na 15 000 eur a jeho súčasťou bolo viacero atrakcií, vrátane živých zvierat a ohňostroja. 

Pred pár dňami bolo u televíznych pracháčov opäť veselo. Dôvodom boli narodeniny druhej dcéry - dvanásťročnej Daviny. Celá oslava sa niesla v štýle filmu Veľký Gatsby a 20. rokom bola prispôsobená výzdoba, aj outfity každého, kto sa párty zúčastnil.

Výnimkou nebola ani mama Carmen. Tá stavila na trblietavé zlaté šaty s hlbokým výstrihom a poriadne vysokým rázporkom. Ten odhalil, že prominentná blondínka bola pod oblečením bez bielizne. Pozornosť však boháčka pútala aj výrazným líčením. Červené pery a dymové oči totiž predstavujú kombináciu, ktorá rozhodne nie je striedma. 

„Mega oslava Davininých narodenín sa niesla v duchu Veľký Gatsby alebo presnejšie povedané Veľký Geiss. Mega párty, mega zábava, mega hostia, mega tím. Ďakujeme všetkým zúčastneným” okomentovali žúr prostredníctvom sociálnej siete Carmen a Robert, ktorí od viacerých fanúšikov schytali kritiku. Podľa názorov mnohých takáto téma na oslavu 12. narodenín nie je tou najvhodnejšou. Čo si myslíte vy?

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu