Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Škandalózne fotky zničili krásnej misske život: Holé telo a oplzlé pózy!

Emily Kachote sa z titulu a korunky tešila len pár mesiacov. Zobraziť galériu (9)
Emily Kachote sa z titulu a korunky tešila len pár mesiacov.

HARARE - Dobehla ju minulosť! Emily Kachote (25) sa v apríli stala Miss World Zimbabwe, no jej radosť z korunky dlho netrvala. Kráska v týchto dňoch čelí obrovskému škandálu, lebo sa na verejnosť dostali jej pikantné fotky, na ktorých pózuje úplne nahá. Organizátori súťaže dlho neváhali a dievčine titul ihneď odobrali.

Namiesto hviezdnej kariéry verejná potupa! Finančnej poradkyni Emily Kachote sa koncom apríla splnil sen mnohých dievčat, keď bola zvolená za kráľovnú krásy. Zimbabwe však na svetovej súťaži reprezentovať nebude. Pred pár dňami jej totiž organizátori súťaže titul odobrali. 

Dôvodom tohto rázneho kroku boli kráskine vulgárne fotky, ktoré sa objavili v domácom bulvárnom médiu. Účastníčky súťaže krásy nesmú pózovať nahé. Každé nemorálne správanie z ich strany je dôvodom na okamžitú diskvalifikáciu a zosadenie z trónu,” reagoval na margo toho výbor súťaže krásy. 

Pikantné zábery missky vypustil do sveta jej bývalý milenec. Bola som opitá a nemala som žiadnu kontrolu nad tým, čo sa v tú noc dialo,” zaspomínala si na vznik kompromitujúcich fotiek Emily. „Dúfala som, že sú už vymazané, pretože sa to stalo dávnejšie. Naposledy som s tým chlapom hovorila pred rokom a od vtedy s ním nemám nič spoločné,” dodala kráska, ktorá sa aj napriek tomu chce v budúcnosti venovať modelingu. Ako však poznamenala, potrebuje istý čas na to, aby sa zo škandálu spamätala. 

Emily Kachote nafotila v minulosti pikantné fotky, kvôli ktorým prišla o titul Miss World Zimbabwe.
Zobraziť galériu (9)
Emily Kachote nafotila v minulosti pikantné fotky, kvôli ktorým prišla o titul Miss World Zimbabwe.


Mohlo by vás zaujímať: Škandalózne PORNO mladej missky: Prišla o zábrany aj o korunku!


 

Viac o téme: Emily KachoteMiss World Zimbabwe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu