Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Špinavé vydieranie! Od Whitney Houston chceli 250 tisíc dolárov za mlčanie

Whitney Houston
Whitney Houston (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Zosnulú americkú herečku a speváčku Whitney Houston vydieral v roku 1992 nemenovaný chicagský právnik. Od rodáčky z Newarku v New Jersey žiadal 250-tisíc amerických dolárov za to, že bude mlčať o jej údajnom romániku s vtedajšou asistentkou a dlhoročnou priateľkou Robyn Crawford. Píše sa to v knihe Whitney & Bobbi Kristina: The Deadly Price of Fame (2015) Iana Halperina, ktorý pri tvorbe publikácie vychádzal z odtajnených spisov Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI).

Z toho, že by sa mali na verejnosť dostať informácie o vzťahu Houston a Crawford, bol vraj nešťastný predovšetkým speváčkin otec John Houston. Ten údajne okamžite zareagoval na ponuku právnika a dal mu bližšie nešpecifikovanú sumu. Okrem toho poprosil o pomoc interpretkinho bodyguarda Kevina Ammonsa, ktorému mal ponúknuť 6000 dolárov za to, že zastraší spomínanú asistentku. Ochrankár to však údajne odmietol.

Houston sa 18. júla 1992 zosobášila so spevákom Bobbym Brownom, ktorému v marci 1993 porodila dcéru Bobbi Kristinu Brown. V deň svadby mala hviezda filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) darovať Crawford auto, ktoré jej malo pripomínať ich priateľstvo.

Whitney Houston, ktorá si fanúšikov získala hitmi ako I Will Always Love You, Greatest Love of All, Saving All My Love for You či I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me), našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky.  

Viac o téme: Whitney Houston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu