Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po veľkom trápení obrovská radosť: Úspešná speváčka chystá svadbu!

Iggy Azalea Zobraziť galériu (11)
Iggy Azalea

NEW YORK - Austrálska rapperka Iggy Azalea sa ešte v máji trápila kvôli petícii, ktorú podpísalo 13 000 ľudí. Tí žiadali, aby blondínke odobrali cenu Billboard Music Award. Dnes však už žiari šťastím. A má dôvod - zasnúbila sa totiž s americkým basketbalistom Nickom Youngom. Hráč tímu Los Angeles Lakers požiadal svoju vyvolenú o ruku v pondelok na oslave jeho 30. narodenín.

Radostnú novinku oznámila prostredníctvom služby Instagram stylistka a televízna celebrita Jeannie Mai. „Najlepšia noc Iggy Azalea a Nicka Younga. Gratulujem. Dúfam, že spolu budete naveky šťastní. Požiadal ju o ruku,“ napísala Mai k spoločnej fotografii so snúbencami a dvoma priateľmi.

Ďalšia účastníčka párty Karen Civil zverejnila na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter krátke video, na ktorom sa Young pýta rapperky, či si ho vezme za manžela. Dvadsaťštyriročná Azalea sa neskôr na Instagrame pochválila obrázkom diamantového zásnubného prsteňa. „Najšťastnejší deň. Povedala som áno,“ pripísala k záberu interpretka, ktorá randí s basketbalistom zhruba dva roky. 

Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa narodila v Sydney, no ako šestnásťročná sa presťahovala do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Vlani v apríli sa dostal do predaja jej debutový album The New Classic, pričom v novembri ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified. 

Nick Young požiadal rapperku Iggy Azalea o ruku na oslave jeho 30. narodenín.
Zobraziť galériu (11)
Nick Young požiadal rapperku Iggy Azalea o ruku na oslave jeho 30. narodenín.  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu