Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kuchárka z Gilmoriek sa zbavuje tučného tela: Paráda, len tak ďalej!

Melissa McCarthy, známa ako kuchárka Sookie zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov, zapracovala na svojej postave. Zobraziť galériu (16)
Melissa McCarthy, známa ako kuchárka Sookie zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov, zapracovala na svojej postave.

LOS ANGELES - Vyzerá fantasticky! Herečka Melissa McCarthy (44) sa zviditeľnila najmä účinkovaním v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov, kde stvárnila veselú kuchárku Sookie. Široký úsmev ale nie je to jediné, čím je umelkyňa charakteristická. Príznačná pre ňu bola odnepamäti aj korpulentná postava, na ktorej sa brunetka v uplynulom roku rozhodla zapracovať. A výsledok je priam skvelý!

Zapracovala na sebe! Začína byť pomaly zvykom, že keď sa herečka Melissa McCarthy objaví na červenom koberci, strhne na seba pohľady všetkých prítomných. Kým v minulosti pútala pozornosť obéznym telom, dnes ohuruje schudnutou postavou. 

V priebehu uplynulého roku sa totiž herečke, známej napríklad zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov, podarilo zhodiť zhruba 23 kíl. „Tie zmeny sú síce maličké, ale výsledok je veľký. Dosť ju to posúva vpred,” prezradil na margo toho človek z brunetkinho okolia.  

Melissa vraj nechudne kvôli tomu, aby bola krajšia, ale hlavne preto, aby sa zdravotne cítila lepšie.  „Vie, že jej fanúšikovia ju majú radi veľkú a ona nebola nikdy posadnutá diétami. Usiluje sa ale nájsť takú strednú cestu. Chce byť dobrým príkladom pre svoje deti a chce vidieť vyrastať svoje vnúčatá,” dodal herečkin priateľ. Čo na jej premenu hovoríte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu