Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Seriálovú krásku nafotili paparazzi: Takto by ste ju stretnúť nechceli!

Kaley Cuoco sa v súkromí na krásku nehrá. Na ulici sa pokojne ukáže aj v nelichotivom svetle. Zobraziť galériu (8)
Kaley Cuoco sa v súkromí na krásku nehrá. Na ulici sa pokojne ukáže aj v nelichotivom svetle.

LOS ANGELES - Nie vždy je očarujúca! Herečku Kaley Cuoco (29) si hádam každý spája najmä so seriálom Teória veľkého tresku, kde stvárňuje krásnu Penny. O blondínke je dobre známe, že si zo seba rada uťahuje nielen pred kamerami, ale aj mimo nich. Charakteristické pre mladú hviezdu je tiež to, že si vôbec nepotrpí na dokonalú vizáž. Keď ju pred pár dňami nafotili novinári na ulici spotenú a neupravenú, tak to len potvrdia.

Aj hviezdy sú len ľudia! Známe tváre žijú mimo kamier a svetiel reflektorov obyčajný život a mnohé z nich si v civile vôbec nepotrpia na dokonalosť. Príkladom môže byť herečka Kaley Cuoco, ktorá na sociálnych sieťach svojich fanúšikov pravidelne zásobuje momentkami, na ktorých je neupravená, prípadne strúha rôzne nelichotivé grimasy. 

Zrejme aj preto si blondínka nerobí ťažkú hlavu z toho, keď ju občas nafotia paparazzi. Naposledy na nich narazila pred pár dňami. Mala tesne po hodine jógy a nevyzerala najlepšie. Značne upotená, v rozgajdanom outfite, s ledabolo zopnutými vlasmi, bez mejkapu a s okuliarami na tvári krásnu Penny zo seriálu Teória veľkého tresku príliš nepripomínala. Nečudo, že keby ju stretol niektorý z jej obdivovateľov, bol by značne sklamaný. 

O Kaley je dobre známe, že preferuje zdravý životný štýl a pravidelne športuje. Vďaka tomu sa pýši štíhlou postavou. Verejnosti sa však nedávno priznala, že aj ju potrápili komplexy. Mala malé vnady, ktoré si dala vylepšiť silikónovými implantátmi. „Bola to tá najlepšia vec, čo som kedy urobila. Vážne som nemala žiadne prsia. Teraz sa cítim konečne sebavedomejšie. Nebolo to o tom, že som sa chcela podobať pornohviezdam alebo, žeby som chcela vyzerať viac sexi,” povedala na margo toho v rozhovore pre Cosmopolitan blondinka.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu