Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Robí mu iba hanbu: Gottova žena už nevie, čo so sebou!

Karel Gott je známy svojou profesionalitou, jeho žena Ivana mu v tomto smere robí hanbu. Zobraziť galériu (5)
Karel Gott je známy svojou profesionalitou, jeho žena Ivana mu v tomto smere robí hanbu.

PRAHA - Poštvala si proti sebe už všetkých! Ivana Gottová (39) nie je v Čechách príliš obľúbená. Jej kritici zajasali, keď sa vzdala miesta moderátorky v televízii Prima. Manželka Karla Gotta (75) sa však zrazu rozhodla seknúť aj s muzikálom, kde pár mesiacov hrala. Spravila tak úplne neprofesionálnym spôsobom len pár dní pred predstavením, čím ho úplne ohrozila. Producentka Prízraku Londýna si preto na jej adresu neodpustila slová úplne bez servítky.

Ivana Gottová vždy túžila po šoubiznisovej kariére. Splnilo sa jej to vďaka televízii Prima, kde uvádzala správy o prominentoch. Nedávno však dala výpoveď, čomu sa mnohí diváci potešili. Žena Karla Gotta bola totiž neustálym terčom kritiky. 

O čosi lepšie sa jej darilo na divadelných doskách. Pred pár mesiacmi začala hrať v muzikáli a vraj jej to celkom šlo. Ako prostitútka, ktorú zavraždí Jack Rozparovač, celkom zažiarila. O to nepochopiteľnejší je jej aktuálny krok. 

Po odchode z televízie Ivana tvrdila, že jej divadelného záväzku sa túžba stiahnuť sa z očí verejnosti týkať nebude. Zrazu však zdvihla telefón a tvorcom oznámila, že končí. Producentka si s ňou preto dohodla osobné stretnutie. „Prišla aj s manželom Karlom Gottom. On len sedel a mlčky počúval. Vôbec som nechápala, načo ho tam ťahala,” povedala pre denník Aha! producentka Ema Krahulíková. 

Spevák mal evidentne potvrdiť zdravotné problémy svojej životnej partnerky, ktoré jej znemožňujú plniť svoje záväzky. Predtým však žiadne ťažkosti ani náznakom nespomenula. „Veľmi ma to od nej mrzí. Bojovala som za jej obsadenie s mnohými ľudmi, ktorí jej neverili. Povedala som aj pred jej manželom, že priezvisko Gottová ju neoprávňuje k tomu, aby sa správala ako malé trucovité dievča, ktoré musí dostať všetko, čo si zmyslí,” uviedla Krahulíková s tým, že Ivana ohrozila vypredané predstavenia. Zo zmluvy jej vraj hrozí pokuta 400 tisíc českých korún (cca 14 500 eur) za každé, ktoré neodohrá.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu