Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zoznámte sa s novou Pamelou Anderson: Červené plavky skončili zarezané v zadočku!

Keeley Hazell vyzerá v červených plavkách skvele. Trošku ju však počas fotenia potrápili. Zobraziť galériu (7)
Keeley Hazell vyzerá v červených plavkách skvele. Trošku ju však počas fotenia potrápili.

LOS ANGELES - Potrápili ju! Keď sa povie červené plavky, mnohí si spomenú na kultový seriál Baywatch, vďaka ktorému sa zviditeľnila napríklad aj sexbomba Pamela Anderson (47). Tá je v priebehu rokov veľkou inšpiráciou pre mnohé krásky, ktoré sa ju usilujú napodobniť. Najnovšie sa k nim priradila britská glamour modelka Keeley Hazell (28), ktorá však mala počas pretŕčania svojich kriviek menšie problémy.

Zapadla by medzi ne! S 90. rokmi je neodmysliteľne spätý aj seriál Baywatch, ktorí s obľubou sledoval nejeden chlap. Hlavnými hviezdami v tomto počine boli totiž sexi plavčíčky, ktoré v legendárnych červených plavkách vyzerali priam božsky. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Nečudo, že k provokatívnemu kúsku oblečenia sa mnohé krásky aj po rokoch vracajú. Do úlohy záchranárky sa aktuálne vžila britská modelka Keeley Hazell, ktorá takto nakrúcala spot pre magazín National Geographic. A hoci to šarmantnej plavovláske v plavkách svedčalo, každú chvíľu si ich musela naprávať, lebo sa jej zarezávali do zadku. 

Keeley má však so sexbombou Pamelou Anderson spoločného viac. Aj ona v minulosti ukazovala svoje prsia celkom nahé. „Nemala som s tým problém. Mne to pripadalo celkom prirodzené,” povedala v jednom z rozhovorov kráska, ktorá sa od svojich 18 rokov odhaľovala na stránkach londýnskych novín. Za zarobené peniaze si kúpila letenku do Los Angeles, kde navštevovala kurz herectva. A vyplatilo sa. Hazell sa môže pochváliť napríkladd účinkovaním v pokračovaní komédie Šéfovia na zabitie.  

Keeley Hazell má postavičku, ktorou môže konkurovať aj známej sexbombe Pamele Anderson.
Zobraziť galériu (7)
Keeley Hazell má postavičku, ktorou môže konkurovať aj známej sexbombe Pamele Anderson.



 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu