Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Americká herečka sa fotila bez šiat: Lena, prosíme ťa, nerob to!

Lena Dunham sa rada pretŕča vyzlečená, hoci jej telo nie je vôbec dokonalé. Zobraziť galériu (5)
Lena Dunham sa rada pretŕča vyzlečená, hoci jej telo nie je vôbec dokonalé.

LOS ANGELES - Sebavedomie jej nechýba! Lena Dunham (29) je známa najmä účinkovaním v seriáli The Girls, na ktorom sa aj autorsky podieľa. Špecifická je tiež tým, že svoj zovňajšok príliš nerieši. V porovnaní s väčšinou kolegýň chodí bežne neupravená a ťažkú hlavu si nerobí ani zo svojej korpulentnej postavy. Práve naopak. Celkom rada sa pretŕča len v spodnej bielizni či celkom nahá. Pri pohľade na fotografiu, ktorú pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti sa ale mnohí zhodnú v tom, že takto by sa radšej ukazovať nemala.

O herečke Lene Dunham je dobre známe, že svoju nadváhu nikdy príliš neriešila. A zatiaľ čo pre mnohé ženy s kyprými krivkami predstavuje nahota problém, brunetka si ukazovanie holého tela priam užíva. V Evinom rúchu sa už viackrát objavila pred kamerami, no sebavedomo sa pretŕča odhalená i na sociálnych sieťach. 

Pred pár dňami sa umelkyňa rozhodla, že so sebou niečo spraví a dala sa na chudnutie. Vo veľkom podporuje aj svojich fanúšikov, ktorí bojujú s rovnakými problémami. „Viem, že je to pekne otravné, keď vám ľudia stále hovoria, aby ste začali cvičit. Sama som to počúvala asi 16 rokov. Som šťastná, že som sa na to dala,” pripísala k záberu z posilňovne Lena. 

A hoci výsledky jej snahy ešte nie sú príliš viditeľné, herečka sa stihla pochváliť fotkou, na ktorej pózuje len v spodnej bielizni. Kým jedna skupina fanúšikov neskrýva nadšenie z Leninej odvahy, druhá zastáva názor, že by s tým vyzliekaním mala počkať, kým pohľad na jej nahé telo nebude predsalen príjemnejší. Čo si myslíte vy?!  

Lena Dunham sa chváli schudnutým telom. Či sú jej fotky sexi, posúďte sami.
Zobraziť galériu (5)
Lena Dunham sa chváli schudnutým telom. Či sú jej fotky sexi, posúďte sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu