Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalšie problémy Rihanninho ex: Fúha, veď ho to zruinuje!

Chris Brown Zobraziť galériu (9)
Chris Brown (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Americký r'n'b spevák Chris Brown bude zrejme onedlho čeliť žalobe pre neplatenie výživného. Dvadsaťšesťročného interpreta chce zažalovať bývalá partnerka Nia Guzman, s ktorou má takmer ročnú dcérku Royalty.

Brown jej matke posielal peniaze do marca tohto roka, pričom na výchovu svojho potomka prispieval mesačne sumou 2500 amerických dolárov. To sa však podľa nemenovaných zdrojov blízkych spevákovi Guzman málilo a požadovala, aby výživné zvýšil na 15-tisíc dolárov (v prepočte približne 13 400 eur).

Brown to však považuje za absurdné. Guzman sa už obrátila na svojho právnika Carla Moorea, ktorý by mal do dvoch týždňov na súd doručiť potrebné dokumenty. Od Browna chce, aby jej spätne vyplatil dlžnú sumu a aby na dcéru prispieval viac.

Chris Brown má zatiaľ na konte sedem štúdioviek - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012), X (2014) a tiež spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), With You, Forever, Yeah 3x, Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Turn Up The Music, Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež napadnutím speváčky Rihanny či konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu