Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Speváčka Pink vyzerá dosť zle: Kilá navyše maskuje v hrozných outfitoch!

Pink skrýva pribraté telo v neforemných outfitoch. Zobraziť galériu (11)
Pink skrýva pribraté telo v neforemných outfitoch.

LOS ANGELES - Jej vypracovaná figúra je minulosťou! Speváčka Pink (35) už dávno nie je tou drzou rebelkou, akou bola kedysi. Svedčia o tom tiež outfity, v ktorých sa blonínka ukazuje na verejnosti. Veď, širokánske sukne, voľne nohavice a asexuálne blúzky sú kúsky, ktoré by sme čakali v šatníkoch o čosi starších žien.

Aj ona sa vypapala! Rastúca hmotnosť je problém, ktorý dokáže potrápiť nielen bežných smrteľníkov, ale tiež mnohé hviezdy. Svoje o tom vedia napríklad speváčky Nelly Furtado a Kelly Clarkson. Tie svet síce spoznal ako štíhle kočky, no dnes by už tento prívlastok umelkyne nevystihoval. 


Pozrite si tiež: 


Podobný prípad je ich kolegyňa Pink. Pre blonďavú speváčku bola typická vyšportovaná postava, ktorá bola výsledkom poriadnej driny. Keď interpretka koncom roka 2010 otehotnela, značne pribrala, no po pôrode sa pomerne rýchlo dostala do formy. 

Pri pohľade na blondínkine aktuálne zábery je ale viditeľné, že v poslednej dobe fintescentrá obchádza. Výsledkom sú zaoblené krivky, ktoré sa Pink usiluje maskovať. Žiaľ, neforemné kúsky jej na atraktivite veľmi nepridávajú.

Speváčka si však z kritiky ťažkú hlavu nerobí. „Vidím, že niektorí z vás sú znepokojení mojou váhou, no ja sa aj tak cítim krásna. Som v úplnom poriadku. Som šťastná a moje zmyselné a silné telo si tiež zaslúži nejaký odpočinok,” odkázala neprajníkom prostredníctvom sociálnej siete Pink. Čo hovoríte na jej pribraté telo vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu