Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kedysi krásna herečka bojuje o život: Vyhladovala sa na 18 kíl, pohľad na ňu je hrozný!

Rachael Farrokh v čase, keď ešte zrejme netušila, aké následky bude mať jej túžba po štíhlom tele. Zobraziť galériu (5)
Rachael Farrokh v čase, keď ešte zrejme netušila, aké následky bude mať jej túžba po štíhlom tele.

SAN CLEMENTE - Dýcha na ňu smrť! Nie príliš známa herečka Rachael Farrokh (37) sa stáva vo svete známou. No žiaľ kvôli niečomu inému, než vďaka svojmu talentu. Brunetka totiž zhruba pred 10 rokmi zatúžila po štíhlej postave a tento sen sa jej akosi vymkol z rúk. Dnes je z nej anorektička a váži len 18 kilogramov. V tejto súvislosti natočila emotívne video. Otvorene v ňom priznáva, že lekári sa jej boja a šance na prežitie má skutočne mizivé.

Keby sa tak dal vrátiť čas! Poruchy príjmu potravy sú závažné ochorenia, ktoré dokážu dohnať človeka k tomu najhoršiemu. Anorexiou trpí aj Američanka Rachael Farrokh, ktorá si v kolónke zamestnanie uvádza herečka. Brunetka však nenarobila rozruch žiadnym filmom, ale príliš reálnym videom, ktoré rozplače nejedného človeka. 

Kedysi krásna žena dnes váži zhruba 18 kíl a jej zdravotný stav je mimoriadne vážny. Má choré srdce, problémy s dýchaním, zlyháva jej pečeň a sama sa už nedokáže ani hýbať. Plne je tak odkázaná na pomoc svojho partnera, ktorý je zúfalý aj preto, že nemocnice za jeho ženu nechcú prevziať zodpovednosť. „Nespĺňa požiadavky na minimálnu hmotnosť a oni vlastne ani nevedia, ako jej pomôcť. Je v takom stave, že ak príjme príliš veľa kalórií, jej metabolizmus to nezvládne a ona schudne ešte viac,” povedal v jednom z rozhovorov štyridsiatnik, ktorý pracoval ako fitness tréner.

Jedinou šancou pre umierajúcu Rachael je zariadenie, ktoré sa špecializuje na extrémne prípady. Brunetka by však musela cestovať naprieč celou krajinou a náklady na liečbu sú naozaj veľké. Prostredníctvom videa preto vyzýva všetkých ľudí sveta, aby jej finančne prispeli. Spočiatku to bolo nevinné. Chcela som len trošku zhodiť ,” zaspomínala na začiatok svojho trápenia herečka.

VIDEO: Rachael Farrokh natočila video, v ktorom hovorí o svojom trápení.  

Rachael Farrokh - Road to Recovery

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu