Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vytuningované prsia, nová tvár: Pánečku, z mladej speváčky je úplne iný človek!

Iggy Azalea sa v priebehu troch rokov výrazne zmenila. Zobraziť galériu (11)
Iggy Azalea sa v priebehu troch rokov výrazne zmenila.

LOS ANGELES - Tak už aj ona! Raperka Iggy Azalea (24) pôsobila vždy dojmom, že je so sebou maximálne spokojná. Pri každej príležitosti hrdo pretŕčala kypré krivky a dodávala tak sebavedomie všetkým obyčajným ženám. Na nedávnom odovzdávaní cien však známa blondínka svojím zovňajškom narobila poriadny rozruch. So silikónovými prsiami a vynovenou tvárou totiž vyzerala ako úplne iný človek.

Zmenou prešiel nielen jej účes! Ako sme vás už na topkách informovali, pred pár dňami sa konalo odovzdávanie cien Billboard Musi Awards, z ktorého si domov odniesla sošku aj raperka Iggy Azalea. Tá prišla na podujatie s ružovými končekmi vlasov a oblečená v priliehavej sukni a tope, ktorý dokonale zvýraznil jej nové silikónové prsia. 

Pri pohľade na umelkyňu si však mnohí všimli, že vylepšená je aj jej tvár. „S veľkým nosom už dlhšie nebola spokojná, tak si ho dala zmenšiť. Vadila jej aj príliš okrúhla brada. Vložili jej tam preto implantát,” povedal pre US Weekly zdroj z blondínkinho okolia. „Teraz svoj výzor zbožňuje,” dodal. 

Spokojnosť dala Iggy najavo aj prostredníctvom sociálnej siete. Reakcie jej fanúšikov sú však úplne odlišné. „Bola si jedinečná a krásna. Nemôžem uveriť tomu, že si si dala dobrovoľne zničiť tvár,” neskrývala svoje sklamanie jedna z nich. „Prečo si isla pod nôž? Vyzerala si predsa perfektne,” pridal sa aj priaznivec z mužských radov. Čo na raperkinu premenu hovoríte vy?

Iggy Azalea mala ešte donedávna malé prsia a prirodzenú tvár.
Zobraziť galériu (11)
Iggy Azalea mala ešte donedávna malé prsia a prirodzenú tvár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu