Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Geissenka má konkurenciu: Pozrite, ako vyrástli nechutne prachaté princezničky!

Dcérky Roberta a Carmen Geissenovcov spoznal svet ako malé dievčatká. Teraz sú z nich veľké slečny. Zobraziť galériu (12)
Dcérky Roberta a Carmen Geissenovcov spoznal svet ako malé dievčatká. Teraz sú z nich veľké slečny.

BARBADOS - Mein Gott, tie sú už veľké! Rodina Geissenovcov je vďaka vlastnej reality šou dobre známa v rôznych krajinách. Televíznymi hviezdami sú však nielen svojskí rodičia Carmen (50) a Robert (51), ale aj ich rozmaznané dcérky Davina (10) a Shania (11). Tie spoznal svet ešte ako malé dievčatká, no dnes sú už zo zámožných princezničiek dospievajúce slečny.

Puberta je už za rohom! Bohatá família Geissenovcov si v týchto dňoch užíva exotiku a cestuje po rôznych kútoch sveta. Pracháči z Nemecka však na svojich fanúšikov nezabúdajú a na sociálnych sieťach pravidelne zverejňujú momentky zo svojich potuliek. V uplynulých dňoch sa však Carmen popýšila aj fotkami dcér, na ktoré je nesmierne hrdá. 

11-ročná Davina a o rok mladšia Shania sú momentálne v období dospievania, čo sa už pomaličky odráža aj na ich zovňajšku. „No, Carmen, rastú ti z nich hotové krásavice. Robert bude mať čo robiť, aby odplašil nápadníkov,” nešetrili komplimentami fanušikovia televíznej rodinky. Niektorí sa zhodujú tiež v tom, že zo staršej dcérky Geissenovcov by pokojne mohla byť aj modelka. 

A samotná Davina sa touto ambíciou vôbec netají. „Chcela by som byť herečkou. Napríklad v hollywoodskych filmoch, alebo manekýnkou,” prezradila v rozhovore pre magazín Closer prominentná slečna. Jej mladšia sestra až toľko sebavedomia nemá a uvedomuje si, že svet šoubiznisu má aj svoje nástrahy. 

A hoci mladé Geissenky dostanú všetko, čo si zmyslia, predsa len majú jednu veľkú nesplnenú túžbu. Chceli by maličkého brata. „Mama nám povedala, že to nie je možné,” povedala v rozhovore pre magazín Closer Shania. Škoda, bolo by zaujímavé vedieť, či by bol rovnaký fešák ako Robert...


Pozrite si tiež: Prekliatie milionárky Geissenovej: Carmen prehovorila o najhoršom životnom utrpení!


Lies mehr über Die Geissens: Töchter von Carmen Geiss wollen ein Brüderchen bei www.vip.de

n. „Mama hat gesagt, dass sie das nicht mehr kann“, verrät Shania.

Shania má dnes desať rokov a veľmi rada sa usmieva.
Zobraziť galériu (12)
Shania má dnes desať rokov a veľmi rada sa usmieva.

 

11-ročná Davina je už pomaličky taká vysoká, ako jej známa mama.
Zobraziť galériu (12)
11-ročná Davina je už pomaličky taká vysoká, ako jej známa mama.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu