Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manželka hollywoodskeho fešáka desí vzhľadom: Je z nej len kosť a koža!

Žena Georga Clooneyho - Amal by mala trošku pribrať. Zobraziť galériu (7)
Žena Georga Clooneyho - Amal by mala trošku pribrať.

LOS ANGELES – Nevyzerá príliš zdravo! Polovička, alebo presnejšie povedané tretina, slávneho herca Georga Clooneyho (54) – Amal (37) je síce sympatická žena, no pohľad na ňu aj tak mnohým naháňa strach. Dôvodom je tmavovláskina extrémne chudá postava vyvolávajúca špekulácie o anorexii. Keď sa Libanončanka v posledných dňoch objavila na verejnosti, viacerí sa čudovali, že ju tenké nohy vôbec udržia.

Nejaké to kilečko navyše by jej prospelo! Pre Amal Clooney bola síce vždy typická vysoká a štíhla postava, no v poslednej dobe je hmotnosť prominentnej manželky dosť alarmujúca. Sympatická právnička údajne váži len 45 kilogramov, a tak nečudo, že mnohí pri pohľade na ňu dvíhajú varovný prst.

Prominentná dvojica sa pred pár dňami ukázala na premiére rozprávky Tomorrowland, na ktorú si Amal obliekla ešte opticky zoštíhľujúce šaty. Jej útly pás si však nikto nevšímal. Do očí oveľa viac bili tmavovláskine kostnaté ruky a nohy, pod ktoré sa pravdepodobne podpísala aj pracovná vyťaženosť.

Kvôli zaneprázdnenosti sa hercova manželka dokonca nevenuje ani typicky ženským záležitostiam. Ako George nedávno prezradil, v ich rodine má stravovanie a varenie pod palcom práve on. Ktovie, či aj to má za následok, že sympatická Amal akosi nevie pribrať.


Pozrite si tiež: Preboha, dajte tej žene niekto najesť! Vychudnutá Angelina Jolie prekvapila v spoločnosti


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu