Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Erotické VIDEO prominentnej dvojice: Takto »to« robia hviezdy!

Raper Sean Combs, známy aj ako Puff Diddy, sa spoločne so svojou sexi milenkou Cassie pred kamerami poriadne odviazali. Zobraziť galériu (11)
Raper Sean Combs, známy aj ako Puff Diddy, sa spoločne so svojou sexi milenkou Cassie pred kamerami poriadne odviazali.

LOS ANGELES – Sex predáva! Toho si je očividne vedomý aj raper Sean Combs (45), známy napríklad pod prezývkou P. Diddy. Reklama k jeho novému parfumu je totiž nabitá erotikou a vášňou. V hlavných úlohách sa previedol samotný umelec, ktorý si prizval na pomoc svoju sexi milenku Cassie Ventura (28). Mnohí kritici sa pri pohľade na intímnosti prominentnej dvojice zhodujú v tom, že kontroverzný zostrih dokonca hraničí s pornom.

Odhalili tajomstvá svojej spálne! Sean Combs a jeho výrazne mladšia frajerka Cassie tvoria pár už zhruba osem rokov. A vášeň v ich vzťahu očividne stále pretrváva. Potvrdzuje to reklama k raperovmu najnovšiemu parfumu, ktorá v týchto dňoch rozpútala celkom búrlivé debaty. Minútové video totiž zachytáva prominentných milencov v intímnych chvíľach a obsahuje všetko. Od nahých pŕs, drsných dotykov, až po scény navodzujúce sex.

„Koncept tohto videa reprezentuje záležitosti, ktoré sa dejú o tretej hodine nadránom. Aspoň ja to tak vnímam. Je to čas na zábavu a moment, v ktorom sa môžete ocitnúť po boku mladej kočky. O takomto čase sa môže stať skutočne čokoľvek. Vo videu sú znázornené fantázie odohrávajúce sa v mojej hlave,” prezradil pre portál style.com P.Diddy, ktorý je otcom šiestich ratolestí.

Nečudo, že takúto prezentáciu mnohí považujú za nie príliš vhodnú. „Myslím, že keď ľudia počujú o tomto videu, je prezentované ako niečo pikantné a provokatívne. Dúfam však aj v to, že sa nájdu viacerí, ktorí to budú vnímať ako niečo nádherné. Podľa mňa je to oveľa viac o láske než o sexe. Aspoň tak sme to chceli poňať,” dodal známy umelec. Čo na kontroverznú reklamu hovoríte vy?! 

Cassie & Diddy - reklama

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu