Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rihannin EX je nepoučiteľný: Teraz mu skončila podmienka a už má ďalšie opletačky kvôli násiliu!

Chris Brown Zobraziť galériu (11)
Chris Brown (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Americký r'n'b spevák Chris Brown, ktorý pred rokmi zbil hviezdnu Rihannu, čelí obvineniu z napadnutia nemenovaného muža. K incidentu došlo v pondelok v skorých ranných hodinách počas basketbalového zápasu v jednom z lasvegaských hotelových komplexov. Muž nahlásil incident z nemocnice, kde ho museli ošetriť.

Polícia, ktorá tento prípad vyšetruje ako prečin, zatiaľ 26-ročného speváka nevypočula, pretože Brown z hotela odišiel skôr, než na miesto dorazili vyšetrovatelia. V prípade dokázania viny mu hrozí pokuta až tisíc dolárov (v prepočte takmer 900 eur). Brownovi pritom iba koncom marca skončila podmienka za napadnutie barbadoskej speváčky a bývalej priateľky Rihanny z roku 2009.

Chris Brown má na konte zatiaľ sedem štúdioviek - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012) a X (2014) a tiež spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), With You, Forever, Yeah 3x, Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Turn Up The Music, Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež spomínaným napadnutím Rihanny či konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu