Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Božská Beyoncé á la Superman: Extrémny výstrih odhalil SUPERprsia!

Beyoncé sa na boxerskom podujatí ukázala oblečená v červenom overale, ktorý odhaľoval jej vnady. Zobraziť galériu (7)
Beyoncé sa na boxerskom podujatí ukázala oblečená v červenom overale, ktorý odhaľoval jej vnady.

LAS VEGAS – Inšpirovala sa?! Červený plášť je už od nepamäti spätý s komiksovým hrdinom Supermanom. Toho má očividne v obľube aj speváčka Beyoncé (33), ktorá podobný kúsok oblečenia nedávno prevetrala v spoločnosti. Súčasťou jej outfitu bol aj obtiahnutý overal s hlbokým výstrihom odhaľujúci vnady krásnej umelkyne.

Svet nezachraňuje, ale skrášľuje! Speváčka Beyoncé má postavu, ktorá jej v očiach mnohých mužov dáva status bohyne. Ten plavovláska umocňuje provokatívnymi outfitmi. Jeden z nich vytiahla zo šatníka aj na piatkové boxerské podujatie, ktorého sa zúčastnili viaceré hviezdy svetového šoubiznisu.

Umelkyňa vyobliekaná v červenom overale bola v dave neprehliadnuteľná. Nielen vďaka výraznej farbe, ale aj kvôli odvážnemu výstrihu, ktorý určite pútal pozornosť všetkých prítomných pánov. Tých možno potešila aj preto, že im pripomínala Supermana. Ramená mala totiž prikryté dlhým červeným plášťom.

Beyoncé robil na podujatí spoločnosť manžel Jay-Z. Okrem nich v hľadisku sedeli aj Robert De Niro, Matt Damon, Rihanna, Nicki Minaj, Mike Tyson, Justin Bieber, či Ben Affleck.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu