Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hercovi z Walking dead praskli nervy: Nervózne kričal na ľudí v metre!

Chad L. Coleman
Chad L. Coleman (Zdroj: FB)

NEW YORK - Americký herec Chad L. Coleman kričal na cestujúcich v newyorskom metre. Rodák z Richmondu vo Virginii, známy najmä zo seriálov Walking Dead (2010) a The Wire - Špina Baltimoru (2002-2008), prezradil pre portál TMZ, že ho rozčúlila odpoveď istého muža, ktorého sa jeho spolucestujúca spýtala, odkiaľ herca poznajú. "Nie, tohto negra nepoznáme," odpovedal muž.

Coleman sa následne začal prechádzať a kričal. "Rád by som vedel, kde sú tí ľudomilovia. Áno, som Chad L. Coleman zo seriálov The Wire - Špina Baltimoru a Walking Dead. Nechcem s vami hrať žiadne hnusné hry. Áno, som herec a volám sa Chad L. Coleman. Kde je tvoja humánnosť, kde je, brat?," opakoval herec, ktorý pre TMZ neskôr povedal, že bol triezvy. 

Chad L. Coleman je známy ako Tyreese Williams, ktorého stvárnil v období 2012 - 2015 v seriáli Walking Dead. Diváci a diváčky ho môžu poznať aj ako Dennisa "Cutty" Wiseho z televízneho projektu The Wire - Špina Baltimoru, v ktorom si zahral v rokoch 2004 - 2008. Okrem toho sa predstavil vo filmoch ako Zelený sršeň (2011) alebo Šéfovia na zabitie (2011). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu