Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rajcovná porotkyňa sa ukázala nahá: Toto v telke nikdy nebolo!

Rita Ora nemá problém s vyzliekaním. Zvečniť sa dala aj úplne nahá. Zobraziť galériu (9)
Rita Ora nemá problém s vyzliekaním. Zvečniť sa dala aj úplne nahá.

LONDÝN – S vyzliekaním nemá problém! Speváčka Rita Ora (24), známa aj ako porotkyňa v súťažiach The Voice, či The X Factor, si je vedomá svojho sexepílu. Mužské oko preto rada provokuje oblečená v dráždivých outfitoch. V nich pravidelne pretŕča svoje krivky aj pred televíznymi kamerami. Mimo nich však blondínka, narodená v Kosove, zvádza oveľa viac.

Známa televízna porotkyňa Rita Ora je jednou z hviezd, ktoré sú na sociálnych sieťach dosť aktívne. Svojich priaznivcov pravidelne  zásobuje fotkami zo súkromia a profesionálnymi zábermi nabitými sexepílom. Ako sama v jednom z rozhovorov priznala, na instagrame, či twitteri je priam závislá. „Je to ako droga. Hneď, keď sa zobudím, tak sa prihlásim. Chcem vedieť, čo je nové ešte skôr, než vyleziem z postele,” poznamenala blondínka.

Krajší deň speváčka kedykoľvek rada zabezpečí všetkým fanúšikom. Pred pár dňami napríklad zverejnila snímku, na ktorej pózuje úplne nahá a na sebe má len červené lodičky. V Evinom rúchu sa Rita posadila na stoličku, no treba dodať, že spôsobne, ako pravá dáma. Intímne partie si totiž kryla prekríženými nohami a pomocou rúk. Spomínaný záber je vďaka tomu provokatívny, ale v žiadnom prípade nepôsobí vulgárne. 


Pozrite si tiež: Sexi speváčka ukázala prsia: Oblečená, a predsa nahá!


Známa televízna porotkyňa Rita Ora pózovala pred objektívom fotografa "oblečená" len do červených lodičiek.
Zobraziť galériu (9)
Známa televízna porotkyňa Rita Ora pózovala pred objektívom fotografa "oblečená" len do červených lodičiek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu