Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zlé správy z kráľovskej rodiny: Rozvod! Tá ženská sa správa ako...

Rodičia vojvodkyne z Cambridge - Carole a Michael Middletonovci sa vraj plánujú rozviesť. Zobraziť galériu (4)
Rodičia vojvodkyne z Cambridge - Carole a Michael Middletonovci sa vraj plánujú rozviesť. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - ...samotná kráľovná! Kate Middleton (33) sa má každú chvíľu narodiť jej druhé bábätko, no radostné chvíle jej strpčujú nečakané rodinné problémy. S takýmito informáciami prišlo aktuálne vydanie magazínu Globe, podľa ktorého sa rodičia mladej vojvodkyne – Carole (60) a Michael (65) plánujú rozviesť. Veľkú vinu na skrachovanom manželstve má vraj nežnejšia polovička páru.

Na staré kolená od seba! Carol a Michael Middletonovci sú manželmi už dlhých 34 rokov. Majú spolu troch potomkov a pozná ich celý svet. Vďačia za to dcéra Kate, ktorá sa v apríli 2011 stala súčasťou britskej kráľovskej rodiny. Mladá vojvodkyňa má priam rozprávkový život, no jej rodičia to v súkromí nemajú vôbec ružové. Práve naopak.

Podľa najnovších informácií magazínu Globe sa v prominentnej rodine schyľuje k rozvodu. Carole a Michael údajne bývajú už oddelene a každý z nich svojím vlastným životom. Zdroj z okolia dvojice tvrdí, že na vine je neznesiteľné správanie pani Middleton, ktorá sa po výhodnom vydaji svojej dcéry začala cítiť ako bohyňa.

„Správa sa, akoby bola samotná kráľovná. Dokonca si aj najala služobníctvo,” prezradil pre spomínaný časopis zdroj z okolia dvojice. Svoj podiel na zhoršených vzťahoch má aj fakt, že Carole trávi väčšinu času s dcérou a vnúčikom Georgeom. Vzniknutá situácia je, navyše, poriadne komplikovaná. V hre je totiž pekný balík peňazí. Či to Middletonovcom v rozvode zabráni, uvidíme časom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu