Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najsexi vegeteriánska celebrita išla donaha: Prsia a chlpatý rozkrok pretŕčala na verejnosti!

Štyridsiatnička Kristen Wiig sa postavila pred kamery úplne nahá. Zobraziť galériu (10)
Štyridsiatnička Kristen Wiig sa postavila pred kamery úplne nahá.

LOS ANGELES – Ukázala sa tak, ako ju Boh stvoril! V týchto dňoch sa do amerických kín dostáva film s názvom Welcome to Me, v ktorom stvárňuje ústrednú postavu obľúbená komička Kristen Wiig (41). Herečka má na konte viacero počinov, no na tento zrejme tak ľahko nezabudne. Kráska, ktorá sa v roku 2011 stala najsexi vegeteriánskou celebritou, sa totiž pred kamerami vyzliekla úplne donaha. Nakrúcanie náročných scén mala o to ťažšie, že na pľaci bolo okrem nej ešte kopec cudzích ľudí.

Kristen Wiig je vďaka účinkovaniu v televíznom programe Saturday Night Live vnímaná najmä ako zabávačka a komička. Rovnako dobrá je však aj v stvárnení dramatických postáv, čo potvrdzuje v novom filme Welcome to Me. Štyridsiatnička v ňom hrá Alice, trpiacu psychickou poruchou, ktorá si výhrou v lotérii splní sen o vlastnej talkšou.

Jedna zo scén počinu sa odohráva v preplnenom kasíne, kde svojská Alice vkráča kompletne nahá. Kristen, ktorá tak pred kamerami ukázala svoje prsia a chlpatý rozkrok, sa v rozhovoroch netajila tým, že nešlo o veľmi príjemnú záležitosť. „Byť nahý vo filme alebo na javisku nemusí automaticky znamenať, že to musí byť niečo sexi. Toto bolo súčasťou deja, môjho charakteru, tak som to urobila,” povedala na margo odhalených záberov herečka.

Na pľaci plnom cudzích ľudí išli preto zábrany bokom a Kristen urobila všetko pre to, aby boli scény dôveryhodné „Spočiatku som sa toho desila, ale bola som si vedomá, že ak chcem hrať Alice, nevyhnem sa tomu. Musela som sa preto zmieriť s tým, že sa celému svetu ukážem nahá,” dodala herečka, ktorá svoje telo nemá nijako upravované. 

VIDEO: Trailer k filmu Welcome to Me, v ktorom sa Kristen Wiig ukázala tak, ako ju Boh stvoril. 

Welcome to Me - trailer

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu