Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pracháč Geissen radikálne zmenil imidž: Róóóbert, čo si sa na staré kolená zbláznil?!

Carmen a Robert Geissenovci sú každému dobre známi. Zobraziť galériu (6)
Carmen a Robert Geissenovci sú každému dobre známi.

SVÄTÝ BARTOLOMEJ – Svojskí boháči Carmen (49) a Robert (51) Geissenovci majú špecifický zmysel pre humor. Už pár rokov to potvrdzujú vo vlastnej reality šou, ktorá mapuje ich potulky po svete. Aktuálne sa blonďavé duo nachádza za veľkou mlákou, kde sa známy päťdesiatnik rozhodol na krátko zmeniť svoj imidž. Ako sa vám pozdáva?!

Je z neho rastafarián! Poznávajúcimi znameniami televízneho pracháča Roberta Geissa sú uškriekaná manželka, gýčové outfity, tmavé okuliare a dlhšie blond vlasy, ktorých je s pribúdajúcimi rokmi stále menej. Počas nedávnej návštevy ostrova Svätý Bartolomej sa však nemecký podnikateľ jednej zo svojich charakteristík na chvíľu vzdal. Svoj imidž si totiž vylepšil nezvyčajnou pokrývkou hlavy vytvorenou z falošných dredov a rasta čiapky. Tie sú typické pre Boba Marelyho, najznámejšieho reggae hudobníka všetkých čias.

Takto zmenený boháč sa nezabudol vyfotiť a spoločne s manželkou poslal aj odkaz svojim verným fanúšikom. „Vyzerá ako Róóóbert, ale nie je to on. V skutočnosti je to Marley,” pripísali k záberu televízni obľúbenci, ktorí vo svojich potulkách po svete pokračujú ďalej. Ich priaznivci sa nepochybne už teraz určite tešia na fotky z ďalších luxusných dovolenkových destinácií. 

Robert Geiss sa na krátku chvíľu premenil na Boba Marleyho.
Zobraziť galériu (6)
Robert Geiss sa na krátku chvíľu premenil na Boba Marleyho.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu