Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezdna Rihanna nakysla: Riri, čo tie stehniská?!

Rihanna v poslednej dobe viditeľne pribrala. Zobraziť galériu (7)
Rihanna v poslednej dobe viditeľne pribrala.

HAWAII - Krivky sú v kurze! Toho si je očividne vedomá aj speváčka Rihanna (27). Tá síce nikdy nepatrila k vychrtlinám, no ako sa zdá, v poslednej dobe nejaké kilečko ešte pribrala. Prezrádza to pohľad na jej najnovšie fotky v bikinách. Barbadoská kráska môže spodnými partiami tela už hravo konkurovať kolegyniam Beyoncé (33), či Nicki Minaj (32).

Zaoblila sa! Telo speváčky Rihanny je verejnosti dobre známe. Okrem toho, že svetlo sveta uzreli pikantné zábery z jej súkromného archívu, umelkyňa sa pomerne často pretŕča vo svojich klipoch, na stránkach magazínov, či na sociálnych sieťach. Aktuálne sa pochválila zábermi z fotenia, kde je oblečená v úsporných bielych bikinách.


Mohlo by vás zaujímať: Škandál: Rihanna, ako ste ju nikdy nemali vidieť – úplne nahá ukázala všetko!


No ak čakáte, že barbadoská kráska skrýva pod šatami dokonalú figúru, zostanete sklamaní. Pri pohľade na spomínané zábery totiž hádam každému udrú do očí speváčkine kypré stená. Tento fakt neušiel ani poniektorým z fanúšikov. „Riri, nejako si pribrala. Či to je len zle urobená fotka?” vyzvedal jeden z nich. Väčšinu bežných žien zaoblená postava interpretky potešila a niet pochýb, že im stúplo aj sebavedomie. Nuž, aj hviezdy sú v podstate len ľudia...

Rihanna na najnovších fotkách prekvapila širšími bokmi a macatými stehnami.
Zobraziť galériu (7)
Rihanna na najnovších fotkách prekvapila širšími bokmi a macatými stehnami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu