Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hviezdna manželka okorenila víkend sexepílom: Ukazovala intímne partie!

Chrissy Teigen preferuje provokatívne outfity. Zobraziť galériu (8)
Chrissy Teigen preferuje provokatívne outfity.

WASHINGTON – Odhaľuje sa na každom kroku! Modelka Chrissy Teigen (29) je mimoriadne atraktívna žena. Napokon, jej krásu a šarm ospevoval v jednej zo svojich skladieb aj jej manžel John Legend (36). Exotická brunetka si však svoje ladné krivky nenecháva len pre svoju polovičku. Keďže preferuje dráždivé outfity, jej božským telom sa môže pokochať prakticky ktokoľvek.

Je ozdobou každého podujatia! Keď sa v spoločnosti ukáže modelka Chrissy Teigen, o rozruch je vždy postarané. Exotická kráska totiž disponuje obrovskou dávkou sexepílu, ktorý pravidelne umocňuje dráždivými outfitmi. Počas uplynulého víkendu svojím šarmom teda rozhodne nešetrila.

V sobotu večer sa modelka zúčastnila prestížnej večere v Bielom dome, kde zažiarila v trblietavej róbe s rázporkom. Vďaka tomu počas chôdze predviedla oveľa viac než len svoje stehienka. Keď sa Chrissy hýbala, odvážny strih odhaľoval jej intímne partie. Nohavičky telovej farby sa postarali o to, že z diaľky pôsobila kráska dojmom, akoby si vyšla na ostro.

Rovnako provokatívna bola Teigen aj v nedeľu večer. Ruka v ruke s manželom Johnom Legendom zavítala na odovzdávanie cien Daytime Emmy Awards. Na túto príležitosť si zvolila čierne šaty s hlbokým výstrihom, ktorý poodhaľoval jej pevné vnady.

Niet pochýb o tom, že so spevákom Johnom Legendom by si to rád vymenil nejeden muž. Okrem toho, že je jeho láska neskutočne sexi, očividne s ňou v posteli nie je žiadna nuda. V nedávnom rozhovore pre časopis Cosmopolitan prezradila, že jej vôbec nie je cudzí sex na verejnosti. „Keď sme leteli na návštevu za mojimi rodičmi do Thajska, boli sme pod dekou. Mám pocit, že by sme za to mali dostať trofej,” porozprávala o pikantnom zážitku Teigen, ktorá by si ocenení zaslúžila oveľa viac. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu