Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Britská glamour modelka potešila nielen susedov: Kompletne nahé fotky na webe!

Becky Dee sa opekala na slniečku úplne nahá. Zobraziť galériu (7)
Becky Dee sa opekala na slniečku úplne nahá.

FARO – Dopraje každému! Glamour je definovaný ako fotografický žáner, ktorého podstatou je zachytiť pôvab a krásu ženského tela. Zábery modeliek majú byť erotické, a tak žiadna z takto si zarábajúcich krások nemá problém s nahotou. Britka Becky Dee najnovšie pózovala počas radovánok pri bazéne, z čoho museli mať susedia skutočne radosť. No ani zvyšok sveta neobišiel naprázdno, sexbomba totiž odhalené snímky vycapila rovno na internet.

Plavky nepotrebuje! Britská glamour modelka Becky Dee trávila uplynulé dni v Portugalsku, kde spoločne s ďalšími dvoma sexicami pózovala pre pánsky časopis ZOO Magazine. Fotenie pikantných záberov sa odohrávalo pri bazéne súkromného apartmánu, z čoho museli mať susedia obrovskú radosť. Zvlášť, tí mužského pohlavia.

Komando troch dračíc sa totiž väčšinu dňa opekalo na slniečku úplne vyzlečené. Potvrdzujú to aj fotky, ktorými sa Becky pochválila na twitteri. „Takto vyzerá naša nahá dovolenka,” pripísala k pikantným záberom modelka, ktorá sa na nezáujem fanúšikov nemôže sťažovať. Prečo asi?!

Becky Dee si užívala slnko a vodu úplne nahá.
Zobraziť galériu (7)
Becky Dee si užívala slnko a vodu úplne nahá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu