Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nečakaný zvrat v prípade dcéry Whitney Houston: Stal sa zázrak?!

Bobbi Kristina Brown sa prebrala z kómy. Zobraziť galériu (5)
Bobbi Kristina Brown sa prebrala z kómy. (Zdroj: Twitter)

ROSWELL - Po dlhých dvoch mesiacoch sa stalo čo, čo už čakal azda málokto. Dcéra zosnulej americkej speváčky a herečky Whitney Houston Bobbi Kristina Brown sa prebrala z kómy. Lekári ju už odpojili aj od prístrojov, ktoré zabezpečovali jej vitálne funkcie. Tvrdia to Kristinin otec Bobby Brown a jeho sestra Tina Brown.

Dvadsaťdvaročná Bobbi Kristina bola v kóme od konca januára, keď ju našli v bezvedomí vo vani. Bobby Brown informoval o prebudení svojej dcéry na sobotňajšom koncerte v Dallase. Jeho sestra Tina to následne v nedeľu potvrdila prostredníctvom sociálnej siete Facebook. "Áno, prebudila sa a už nie je pripojená na prístroje. Stále je to proces, ale bude v poriadku," napísala.

Bobbi Kristinu našiel 31. januára v bezvedomí vo vani jej partner Nick Gordon spolu s kamarátom Maxom Lomasom. Muži jej poskytli kardiopulmonálnu resuscitáciu a zavolali záchranku. Tá ju previezla do nemocnice v meste Roswell v Georgii, kde ju uviedli do umelého spánku. Po niekoľkých dňoch ju potom premiestnili do Emory University Hospital v Atlante, kde podstúpila tracheotómiu. Bobbi Kristinu koncom februára prebrali z kómy, no po tom, ako mala záchvaty, ju opäť uviedli do umelého spánku. Koncom marca ju previezli do nemenovaného rehabilitačného strediska v Atlante.

Obdobnú situáciu zažila rodina aj pred troma rokmi. Jej matku Whitney Houston našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu