Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Chrumkavá superstaristka ako svetová hviezda, faux pas markizáckej porotkyne!

Monika Bagárová vyzerala na podujatí ako svetová hviezda, jej staršia kolegyňa Marta Jandová výber outfitu príliš nezvládla. Zobraziť galériu (8)
Monika Bagárová vyzerala na podujatí ako svetová hviezda, jej staršia kolegyňa Marta Jandová výber outfitu príliš nezvládla.

PRAHA – Má sa od nej čo učiť! Štvrtkový večer patril v susedných Čechách odovzdávaniu prestížnych hudobných cien Anděl. Na podujatí sa zišla celá smotánka, uprostred ktorej vytŕčala z davu mladá superstaristka Monika Bagárová (20). Atraktívna tmavovláska totiž svojím vzhľadom pripomínala svetové celebrity. Jej staršia a skúsenejšia kolegyňa Marta Jandová (41), známa ako porotkyňa speváckych súťaží, to tentokrát s výberom outfitu príliš neodhadla. V rafinovane strihaných šatách si vyrobila menší trapas.

V jednoduchosti je krása! Starej známej pravdy sa očividne drží aj Monika Bagárová, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v prvej sérii Česko Slovenskej SuperStar. Prirodzene krásna speváčka totiž vo svojom šatníku preferuje čisté línie a farby. Taký bol aj jej outfit, v ktorom zažiarila na štvrtkovom odovzdávaní českých hudobných cien.

Monika sa v spoločnosti ukázala v jednoduchých svetlých šatách, ktoré obopínali a odhaľovali jej štíhle krivky. Dokonalá vizáž a účes v kombinácii s vysokými sandálikmi sa postarali o vzhľad hodný svetových hviezd. „Česko je pre teba príliš malé. Si neskutočne krásna,” rozplývali sa na sociálnej sieti fanúšikovia, ktorí boli Bagárovej vzhľadom priam unesení.


Pozrite si tiež: Speváčka Monika Bagárová rastie do krásy: Ani v civile nestráca na svojom pôvabe!


V porovnaní s mladou dvadsiatkou, tentokrát stúpila vedľa Marta Jandová, ktorá v markizáckych hudobných súťažiach vystupuje ako porotkyňa. Rockerka sa vykašľala na to, že jej postavička nie je až taká ideálna a obliekla si rafinovane strihané šaty. Ich čierna farba speváčke síce svedčala, no zboku tento model odhaľoval tukové vankúšiky. Keďže sa Marta predviedla aj na pódiu, tento menší nedostatok neušiel azda nikomu. Snáď sa toho v budúcnosti vyvaruje. 


Mohlo by vás zaujímať: Odovzdávanie cien Anděl ovládla Aneta Langerová


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu