Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hollywoodska manželka prekvapila fotkou na webe: Gaťky zarezané v zadku a vpredu...

Hilaria Thomas Baldwin sa pochválila rastúcim tehotenským bruškom. Zobraziť galériu (7)
Hilaria Thomas Baldwin sa pochválila rastúcim tehotenským bruškom.

LOS ANGELES - ...rastúce bruško! Hollywoodsky herec Alec Baldwin (57) sa už čoskoro stane trojnásobným otcom. Ďalšieho potomka mu privedie na svet šarmantná manželka Hilaria (30), ktorá je veľkou propagátorkou zdravého životného štýlu a jogy. Zároveň je veľkou fanúšičkov sociálnych sietí. Tam najnovšie pridala fotku, na ktorej pózuje oblečená len v spodnej bielizni.

Pozerať sa smú všetci, dotýkať len hviezda! Hoci v prípade mnohých prominentných manželiek bývajú odhalené fotky tabu, nájdu sa medzi nimi aj také, ktoré s tým nemajú problém. Do druhej skupiny rozhodne patrí aj výrazne mladšia polovička herca Aleca Baldwina – Hilaria, ktorá je aktuálne v druhom stave.

Šarmantná tmavovláska si radosť z tehotenstva neužíva len v súkromí, pravidelne sa o ňu delí s celým svetom. Pred pár dňami napríklad na sociálnej sieti zverejnila fotku v spodnej bielizni, na ktorej sa pýšila rastúcim bruškom. To však nebolo jedinou partiou tmavovláskinho tela, ktorá zaujala. Pozornosti mnohým určite neušiel dokonale tvarovaný zadoček v tangáčoch.

„Vyzeráš úžasne, jednoducho božsky,” nešetria komplimentmi na adresu mladej mamičky jej priaznivci, ktorí zároveň hádajú, či pod srdcom nosí chlapčeka alebo ďalšie dievčatko. Tmavovláska totiž so známym hercom už jednu dcérku má. Alec je otcom aj mladej modelky Ireland, ktorú mu porodila prvá manželka Kim Basinger. 


Mohlo by vás zaujímať: Bez nohavičiek a podprsenky! Hollywoodska dcérenka nemá ešte ani 20, no vyzlieka sa na počkanie


Hilaria Thomas Baldwin má v šiestom mesiaci tehotenstva takúto postavičku.
Zobraziť galériu (7)
Hilaria Thomas Baldwin má v šiestom mesiaci tehotenstva takúto postavičku.


Pozrite si tiež : Krásna manželka známeho herca dokáže so svojím telom zázraky: Pozrite sa, čo spolu stvárajú!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu