Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Prominentná dcéra vyráža krásou dych: Táto kočka v kožuchu sa veru vydarila!

Rainey Qualley je šarmantná mladá herečka. Zobraziť galériu (5)
Rainey Qualley je šarmantná mladá herečka.

LOS ANGELES – Rovnako očarujúca! Andie MacDowell (56) je jednou z prominentných matiek, ktoré sa môžu pochváliť vydarenými ratolesťami. Naposledy sa prihlásila o slovo jej staršia dcéra Rainey Qualley (25), ktorá kráča v šľapajach slávnej maminy. Atraktívna dievčina sa totiž predviedla pred kamerami a svojím šarmom uchvátila nielen Američanov.

Americký seriál Mad Men sa už pár rokov teší veľkej obľube. Aktuálne sa vysiela jeho siedma séria, ktorá má byť vraj poslednou. Aj napriek tomu však v deji nie je núdza o zaujímavé momenty. Pozornosť mužských priaznivcov tohto počinu nedávno upútala atraktívna brunetka, ktorá vystupovala pod menom Cindy a pred kamerami sa objavila oblečená len do hriešne drahého kožuchu.

Ako po pár dňoch vyšlo najavo, úlohu záhadnej dievčiny stvárnila dcéra známej herečky Andie MacDowell – Rainey. Tá sa venuje prevažne hudbe, no na filmové plátno si odbehne celkom rada. „Páčilo sa mi to,” chválila sa prostredníctvom sociálnej siete kráska, ktorú kamaráti zasypali samými pochvalnými reakciami. A niet sa čo čudovať, dcéra slávnej herečky je totiž naozaj veľmi atraktívna, čo si všimlo aj viacero zahraničných médií. 

V nedávnom rozhovore pre The Hollywood Interview.com sa mladá umelkyňa netajila tým, že jej táto profesia bola blízka už od malička. „Začala som tancovať ako dvojročná, spievala som a milovala som hranie. Veľmi rada som navštevovala mamu na pľaci. Lenže ona chcela, aby som mala normálne detstvo, takže hrať mi dovolila až keď som bola staršia,” priznala Rainey.

V súčasnosti má brunetka v mame veľkú oporu. „Pokúšam sa jej vysvetliť, čoho sa má vyvarovať, či ako náročné vie herectvo byť. Ale myslím si, že je mojou rodičovskou povinnosťou podporovať moje deti v čomkoľvek, pre čo sa rozhodnú,” reagovala pre rovnaký portál Andie. Nuž, bola by veľká škoda, keby o mladej slečne Qualley svet nič nevedel. 


Rainey nie je jedinou prominentnou dcérou, o ktorej sa hovorí. Pozrite si tiež: 


​ 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu