Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Holé vnady nemeckej sexbomby: Toto poteší každého šibača!

Micaela Schäfer dokazuje, že aj Veľká noc môže byť sexi. Zobraziť galériu (6)
Micaela Schäfer dokazuje, že aj Veľká noc môže byť sexi.

BERLÍN – Nesklamala! Nemecká modelka a misska Micaela Schäfer (31) si buduje svoju kariéru najmä prostredníctvom nahoty. Internet je priam zaplavený dráždivými fotkami tmavovlásky, ktorá sa vyzlieka pri každej možnej príležitosti. Veľká noc samozrejme nie je výnimkou. Od sexice preto šibači dostali riadne erotickú výslužku.

Nezvyčajná tradícia! Micaela Schäfer je už akousi atrakciou Brandenburskej brány, kde pri rôznych príležitostiach pretŕča svoje silikóny a obnažené krivky. Hádam každý Berlínčan vie, že na tmavovlasú modelku tam môže naraziť aj tesne pred Veľkou nocou, keď sexica absolvuje špeciálne tematické fotenie.

Tento rok si Micaela prizvala pred objektív kamarátku Mandy Lange. Nevinne pôsobiaca blondínka však v porovnaní s provokatérkou nenabrala odvahu na to, aby sa po uliciach pretŕčala len v nohavičkách. Okoloidúcim turistom sa však dievčiny i tak postarali o dráždivé divadielko, ktorého výsledok poteší nejedného chlapa.

Fotkami s veľkou kraslicou sa tmavovláska pochválila na svojej stránke a prostredníctvom sociálnych sietí. „Moji zajačikovia, prajem vám krásnu Veľkú noc a pripájam erotické pozdravy pre vás všetkých,” pripísala k netradičným záberom Micaela, ktorá sa na nedostatok šibačov dnes určite nebude sťažovať. 

Micaela Schäfer sa vie postarať o rozruch. Svetu zapriala príjemné veľkonočné sviatky štýlom sebe vlastným.
Zobraziť galériu (6)
Micaela Schäfer sa vie postarať o rozruch. Svetu zapriala príjemné veľkonočné sviatky štýlom sebe vlastným.


Pozrite si tiež:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu