Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Policajt z Beverly Hills je labužník: V posteli má túto samicu!

Eddie Murphy má po svojom boku výstavný kus. Zobraziť galériu (6)
Eddie Murphy má po svojom boku výstavný kus.

HAWAII - Kto by s ním menil?! Eddie Murphy (53), známy aj účinkovaním vo filme Policajt z Beverly Hills, má nos na sexi ženy. Jeho posteľ aktuálne zohrieva modelka Paige Butcher (35), ktorá má len o desať rokov viac ako jeho najstaršia dcéra. A že si komik vie správne vybrať, potvrdzuje pohľad na telo blonďavej krásky. Pod šatami totiž hercova súčasná milenka skrýva priam luxusné krivky.

Potrpí si na kvalitu! Eddie Murphy patrí k tým šťastlivcom, ktorí priťahujú výstavné kočky. Za všetko hovorí fakt, že jeho prvá manželka Nicole sa aj na prahu päťdesiatky pýši ukážkovou postavičkou zaoblenou na tých správnych miestach.


Pozrite si: Táto sexi figúra patrí 46-ročnej hviezde? V bikinách ohúrila telom snov!


Posteľou obľúbeného komika však prešlo viacero atraktívnych žien. Posledné dva roky randí Eddie s Paige Butcher, ktorá sa od svojich trinástich rokov venovala modelingu. Šarmantná blondínka sa ale aj s pribúdajúcim vekom môže pochváliť štíhlou postavou. Potvrdzujú to zábery, ktoré sa paparazzom podarilo pred pár dňami urobiť na havajskej pláži. Kráska si tam užívala chvíle oddychu v spoločnosti svojho miláčika a jeho dospelých dcér.

Pri pohľade na modelkine krivky znie až priam neuveriteľne, že vôbec nenavštevuje fitnescentrá. „Nikdy som k tomu nemala vzťah. Vždy som mala to šťastie, že som bola štíhla,” poznamenala v jednom rozhovore Paige. Zároveň však prezradila, že posilňuje svoje telo hocikedy počas dňa. „Kým napríklad čakám, až zovrie voda v kanvici, spravím pätnásť výpadov,” dodala kráska. K vyrysovanému brušku si podľa vlastných slov dopomohla správnym držaním tela a tým, že ho stále drží napnuté. 

Paige Butcher má krivky, ktoré rozpália nejedného chlapa.
Zobraziť galériu (6)
Paige Butcher má krivky, ktoré rozpália nejedného chlapa.


Mohlo by vás zaujímať: Filmoví blázni na červenom koberci: Jeden sa pýšil sexi milenkou, druhý totálnym gýčom!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu