Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi trapas blonďavej cicušky: Stačila sekunda a...

Ashley Roberts sa stal na verejnosti nepríjemný trapas. Zobraziť galériu (7)
Ashley Roberts sa stal na verejnosti nepríjemný trapas.

ASCOT - ...všetkých pustila pod sukňu! Vietor je poriadny záškodník. Svoje o tom vie nejedna žena, ktorú už niekedy potrápilo nepriaznivé počasie. Najnovšie sa takýto trapas prihodil speváčke a herečke Ashley Roberts (33), známej najmä účinkovaním v dievčenskej formácii Pussycat Dolls. Sexi blondínka sa v sekunde stala obeťou nechceného odhalenia a na verejnosti ukázala čierne čipkované nohavičky.

Išla sa pod zem prepadnúť! Američanka Ashley Roberts pôsobí už dlhé roky vo Veľkej Británii, kde je známa ako speváčka, tanečnica, modelka, či televízna postavička. Sympatická blondínka je ale taktiež milovníčkou konských pretekov, ktorých sa zúčastnila aj pred pár dňami. Kráska, ktorá bola sedem rokov súčasťou kapely Pussycat Dolls, sledovala závod z VIP boxov, kde sa jej prihodil úsmevný prešľap.

Ashley totiž na podujatie zavítala dokonale vyfintená. Čerešničkou jej outfitu bola biela sukňa, pod ktorú si blondínka obliekla čierne čipkované nohavičky. Tie mali pred svetom zostať skryté. No veterné počasie sa postaralo o to, že kým cicuška s napätím sledovala kone, prítomní páni si mohli vychutnať pohľad na jej stehienka a intímne partie.

A hoci sa Roberts v danej chvíli cítila nepríjemne a zahanbene, vzniknutý trapas vzala nakoniec s úsmevom a neposlušnú sukňu si po zvyšok pretekov dôsledne strážila. Atraktívna blondínka však nebola jedinou dámou, ktorú vietor potrápil. Aj manželka princa Charlesa – Camilla mala čo robiť, aby kúsky jej oblečenia zostali na svojom mieste. Našťastie zvolila vypasovanejšiu sukňu a tmavé pančuchy, ktoré ju pred pikantným trapasom uchránili. To by potom už len bola „podívaná”...

Blondínka, známa účinkovaním v kapele Pussycat Dolls, prítomným nechtiac ukázala čierne čipkované nohavičky.
Zobraziť galériu (7)
Blondínka, známa účinkovaním v kapele Pussycat Dolls, prítomným nechtiac ukázala čierne čipkované nohavičky.


Vietor potrápil už nejednu známu krásku:


​ 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu