Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Močili v lietadle a... Opitý štáb novej bondovky poriadne vyvádzal!

Daniel Craig na svoj štáb hrdý určite nie je.
Daniel Craig na svoj štáb hrdý určite nie je. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Zatiaľ čo sa milióny fanúšikov na celom svete dychtivo vrhli na oficiálne zverejnený trailer novej bondovky, ktorá má ísť v novembri tohto roku do kín pod názvom Spectre, dostáva sa snímky s Danielom Craigom v úlohe neohrozeného agenta 007 aj dávky negatívnej publicity. Cez víkend informovala britská tlač o incidente, pri ktorom opitý filmový štáb vyvádzal na palube prenajatého súkromného lietadla, jeho členovia močili v uličke a snažili sa otvoriť dvere lietadla.

Podľa dostupných správ nebol na palube ani Daniel Craig, ani nikto z ďalších hercov. Správu o nevhodnom správaní štábu poslala portugalská letecká spoločnosť Hi Fly bondovskej filmovej spoločnosti Eon. Uvádza v nej, že zamestnanci filmového štábu svojím správaním vyvolali medzinárodný bezpečnostný poplach. Producenti novej bondovky povedali, že prípad prešetria.
 
Na palube prenajatého lietadla typu Airbus 330 cestovalo z britského letiska Stansted do Mexika asi 150 kaskadérov, kameramanov a technikov. Podľa správy Hi Fly pasažieri zvracali a močili v chodbičke lietadla, fajčili na palube, slovne napádali posádku lietadla a vytiahli bezpečnostnú poistku z dverí lietadla.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu