Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mary zo seriálu V siedmom nebi sa už gúľa: Gigantické bruško, naliata tvár!

Jessica Biel, známa najmä zo seriálu V siedmom nebi, sa výrazne zaguľatila. Zobraziť galériu (5)
Jessica Biel, známa najmä zo seriálu V siedmom nebi, sa výrazne zaguľatila.

LOS ANGELES – Blíži sa to! Herečka Jessica Biel (33), známa najmä z rodinného seriálu V siedmom nebi, momentálne prežíva najkrajšie obdobie v živote každej ženy. Už čochvíľa totiž privedie na svet svoje prvé dieťatko, ktorého otcom je obľúbený spevák Justin Timberlake (34). Seriálová Mary je v poslednom trimestri tehotenstva, čo prezrádza už aj pohľad na jej telo. Tvár a bruško atraktívnej umelkyne sa totiž značne zaguľatili.

Bude mať čo zhadzovať! Princezná Kate nie je jedinou prominentnou kráskou, ktorá sa pýši veľkým tehotenským bruškom. V radostnom očakávaní je totiž aj herečka Jessica Biel. Sympatická brunetka má priviesť svoje bábätko na svet v apríli a podľa medializovaných informácií spoločne s manželom Justinom Timberlakeom netušia, či to bude chlapček alebo dievčatko. Chcú sa dať prekvapiť.


Pozrite si tiež: Justin Timberlake to oficiálne potvrdil: Tento rok dostanem ten najkrajší darček!


Jessica očividne zvláda tehotenstvo na výbornú. Nedávno ju novinári nafotili počas prechádzky s mamou. Vďaka veľkému brušku a pribratej tvári bola herečka pochopiteľne neprehliadnuteľná. Z kíl navyše si však ťažkú hlavu robiť nemusí. Jej manžel jej totiž k nedávnym narodeninám adresoval vyznanie plné lásky. „Všetko naj tej najsladšej, najúžasnejšej a najšibnutejšej kočke, akú poznám. Šialene ťa milujem,” vyjadril sa prostredníctvom sociálnej siete Justin. Nuž, so seriálovou Mary by si to rada vymenila nejedna žena. 


Čakáte aj vy prírastok do rodiny? Tieto informácie by vás mohli zaujímať!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu