Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ako z porna! Modelka sa váľala po pláži nahá a dala si fotiť...

Amber Rose vystavila do objektívu takmer nahý zadok. Zobraziť galériu (7)
Amber Rose vystavila do objektívu takmer nahý zadok.

HAWAI – ...holý zadok! Keď sa povie Amber Rose (30), hádam každému sa vybaví kyprá zadnica nakrátko vystrihanej modelky. Tú vystavila blondínka do objektívu aj pred pár dňami, keď sa opekala na pláži. Záberom ako vystrihnutým z filmu pre dospelých sa samozrejme nezabudla pochváliť na sociálnych sieťach.

Žiadna hanblivka! Hip-hopová modelka Amber Rose nikdy nepatrila k ženám, ktoré majú problém s nahotou. Pikantnými fotkami pravidelne zásobuje svojich fanúšikov a všetkých priaznivcov kyprých tvarov. Raz za čas to však bývalá milenka rapera Kanye Westa prepískne a na internet vycapí fotky ktoré už hraničia s vulgárnosťou.

Podobná situácia nastala pár dňami, keď sa blondínka na instagrame pochválila momentkami z pláže. O Amber je známe, že pri slnení preferuje ultra miniatúrne bikiny. Aj tentokrát chytala bronz hore bez  a dolnú časť plaviek tvorili len tenučké šnúrky zakrývajúce to najnutnejšie. Keď Rose vystavila do objektívu svoj veľký zadok, pôsobilo to dojmom, akoby ležala na osuške úplne nahá.

Zaujímavosťou je, že instagram pikantný záber nezmazal. O tejto sociálnej sieti je pri tom dobre známe, že pri nahote uplatňuje prísne pravidlá. Akýkoľvek záber odhalených ženských pŕs totiž býva pomerne rýchlo odstránený. Zrejme aj preto si ich Amber pri pózovaní kryla. 

Amber Rose sa opekala na slnku len v šnúročkách.
Zobraziť galériu (7)
Amber Rose sa opekala na slnku len v šnúročkách.


Pozrite si tiež: Taký otras ste na móle ešte nevideli: Holohlavá modelka bez nohavičiek ukázala...


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu