Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Psychický kolaps obľúbenej speváčky: Rozplakala sa priamo pred kamerami!

Céline Dion sa priamo pred kamerami rozplakala. Zobraziť galériu (5)
Céline Dion sa priamo pred kamerami rozplakala.

LAS VEGAS – Obrovský strach a bolesť! Obľúbená speváčka Céline Dion (46) momentálne prežíva najhoršie chvíle svojho života. Môžu za to zdravotné ťažkosti jej milovaného manžela Reného Angélila (73), ktorý bojuje so zákernou rakovinou. Speváčka bola počas tohto týždňa hosťom v americkej šou, kde porozprávala o rodinnom trápení. A hoci sa držala statočne, počas rozhovoru s moderátorkou sa, pochopiteľne, nedokázala ubrániť slzám.

Spevácka diva Céline Dion sa po odmlke vracia na pódia do Las Vegas. Svoj comeback oznámila pred pár dňami, keď bola hosťom v šou Dobré ráno, Amerika!. Rozhodnutie prišlo pomerne nečakane. Blondínka sa totiž nedávno stiahla do úzadia kvôli pretrvávajúcim zdravotným problémom manžela a zároveň jej manažéra Reného Angélila, ktorý bojuje s rakovinou. Práve jeho veľkým želaním je, aby sa umelkyňa znovu venovala aj fanúšikom.

Plavovláska s moderátorkou rozprávala i tom, čo jej rodina momentálne prežíva. „Bojíme sa a máme strach,” priznala Céline. Zároveň netajila, že zdravotný stav jej životnej lásky je pomerne vážny. „Nemôže používať ústa. Nerozpráva, nemôže jesť. Takže ho kŕmim ja s dojčenskou fľašou,” poznamenala speváčka, ktorá spoločne s Reném vychováva staršieho syn a mladšie dcérky, dvojičky.

René a Céline sa zosobášili v roku 1994. Spoznali sa 14 rokov predtým. V manželstve im to funguje aj napriek výraznejšiemu vekovému rozdielu. Speváčkinmu mužovi a niekdajšiemu manažérovi diagnostikovali prvýkrát rakovinu hrtanu v roku 1999. Ďalší nádor mu musel byť odstránený v decembri 2013. 

VIDEO: Céline Dion prehovorila o najbolestnejších chvíľach svojho života. 

Céline Dion


Mohlo by vás zaujímať: Varovné signály rakoviny: Pri ktorých zbystriť pozornosť a ísť k lekárovi?


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu