Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladá cicuška bez príkras: Mastná hlava, druhá brada, no žiadna krásavica!

Kylie Jenner vyzerá bez úprav hrozne. Zobraziť galériu (9)
Kylie Jenner vyzerá bez úprav hrozne.

LOS ANGELES – Takúto ju nepoznáme! Najmladšia sestra z rodu Kardashianovcov – Kylie Jenner (17) sa v poslednej dobe prezentuje svetu ako veľká sexica. Jej profily na sociálnych sieťach sú zaplavené množstvom fotografií, na ktorých je jedna z najvplyvnejších tínedžeriek súčasnosti tip-top upravená. Samozrejmosťou sú aj našpúlené pery, odhalené vnady, či otrčený zadok. Keď však tmavovlásku zvečnia paparazzi, až tak dokonalo nevyzerá. Veď posúďte sami.

Sama by sa takouto fotkou určite nepochválila! Kylie Jenner patrí medzi skupinku mladých hviezd, o ktoré sa súčasní tínedžeri zaujímajú a majú ich ako zdroj inšpirácie. Dievčatá ju sledujú kvôli outfitom a radám týkajúcich sa líčenia. Chlapci, ale aj muži, sa na ňu radi pozrú vďaka tomu, ako vyzerá. Tmavovláska totiž nepatrí k vychrtlinám a svoje krivky vie vždy vhodne odprezentovať.


Nemá ani osemnásť, no "hecuje" všade, kam sa pohne: Mladučká sestra Kim Kardashian to poriadne preháňa! 


No mladučká Kardashianka v skutočnosti nie je až taká dokonalá, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Potvrdzujú to zábery, ktoré sa paparazzom podarilo urobiť počas bežného dňa. Sexicu zo známej televíznej rodiny nafotili s neumytými vlasmi a nenalíčenou tvárou. Absencia mejkapu odkryla všetky možné nedostatky, vrátane dvojitej brady. Nečudo, že keď Kylie novinárov zbadala, usilovala sa kryť rukami. Žiaľ, zbytočne. 


Sestry z rodu Kardashianovcov vedia, ako na seba upútať pozornosť:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu