Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hriešne akty krásky z telky: Ukázala každučký milimeter nahého tela!

Fo Porter sa pred objektív fotografa postavila úplne nahá. Zobraziť galériu (8)
Fo Porter sa pred objektív fotografa postavila úplne nahá.

NEW YORK – Dámy a páni, toto nie je žiadna hanblivka! Reality šou America´s Next Top Model má za sebou viacero sérií. Vďaka účinkovaniu v jednej z nich na seba upozornila aj Felicia Fo Porter (24), ktorej tvár vám môže byť známa z niektorých hudobných videoklipov. Nakrátko ostrihaná kráska má na konte tiež poriadne erotické zábery. Pred objektívom fotografa sa totiž pretŕčala úplne nahá a bez ostychu ukázala aj intímne partie.

Uchytiť sa v šoubiznise prostredníctvom účinkovania v nejakej reality šou nie je vôbec jednoduché. Svoje o tom vie nejedna hviezdička, ktorá stihla zhasnúť skôr, než zažiarila. Účastníčka súťaže pre modelky Fo Porter sa však nemôže sťažovať na to, že by to bol jej prípad.

Tmavovlásku si totiž po skončení šou vzala pod krídla istá modelingová agentúra, a tak má Felicia na konte viacero reklám a fotení. Pochváliť sa tiež môže účinkovaním vo videoklipoch speváka Ushera a Justina Timberlakea. Z pikantnejších zákaziek možno spomenúť akty pre P Magazín, v rámci ktorých ukázala aj svoje intímne partie.

Pri modelingu a videoklipoch však ambície mladej dievčiny nekončia. Fo Porter sa v jednom z rozhovorov netajila tým, že by chcela účinkovať v televízii alebo nejakom rádiu. „Milujem rozprávať a počúvať. Som v tom podľa mňa celkom dobrá,” poznamenala v jednom rozhovore sexi kráska. Atraktívny zovňajšok a žiadne zábrany by určite hrali v jej prospech. 

Fo Porter nie je žiadna hanblivka. Fotografovi sa ukázala kompletne nahá.
Zobraziť galériu (8)
Fo Porter nie je žiadna hanblivka. Fotografovi sa ukázala kompletne nahá.


Pozrite si tiež:


​ 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu