Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Blonďavá herečka ohúrila vzhľadom: Bang, to je ale kus!

Kaley Cuoco je atraktívna žena. Zobraziť galériu (10)
Kaley Cuoco je atraktívna žena.

BEVERLY HILLS – Všetky oči na ňu! Kaley Cuoco (29) pozná snáď každý fanúšik komediálnych seriálov. Sympatická herečka je najviac známa ako jednoduchá blondínka Penny z počinu Teória veľkého tresku. Umelkyňa nedávno podstúpila výraznú zmenu účesu, čo jej dosť ubralo na atraktivite. Keď sa ale tento týždeň ukázala v spoločnosti, bola opäť rovnako očarujúca ako kedysi.

Dokonalá vizáž, provokatívny outfit! Herci známi z komediálneho seriálu Teória veľkého tresku sa v stredu večer zišli na spoločenskom podujatí zameranom na podporu Alzheimerovho združenia. Ako už býva zvykom, medzi skupinkou televíznych vedcov najviac vytŕčala predstaviteľka Penny – Kaley Cuoco, ktorá sa na danú príležitosť patrične vyfintila.

Blondínka prišla na benefičnú akciu oblečená v čiernych šatách, ktoré pri pohľade spredu vyzerali až príliš jednoducho. Zadná časť modelu však mala hlboký výstrih odhaľujúci herečkin chrbát. Každému tak bolo hneď jasné, že Kaley prišla bez spodnej bielizne. Na rafinované odhalenie upozornil aj jagavý šperk, ktorý outfit zvýraznil.

Pochvalu by si zaslúžil aj herečkin mejkap a účes. Kaley začali dorastať vlasy, vďaka čomu vyzerá oveľa ženskejšie ako pred pár mesiacmi. Keďže seriálová Penny patrí k hviezdam, ktoré so svojimi priaznivcami intenzívne komunikujú prostredníctvom sociálnych sietí, nechýbala ani momentka z príprav. Blondínka vďaka tomu priznala, že na jej oslnivej vizáži pracovalo viacero párov šikovných rúk. No a výsledok stál rozhodne za to. „Wau, zlatko, je z teba poriadny kus. Neskutočne ti to pristane,” nešetrili komplimentmi priaznivci mladej herečky. Ako sa jej imidž pozdáva vám?


Mohlo by vás zaujímať:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu