Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Radikálna premena hviezdnej speváčky: Vyzerá ako úplne iný človek!

Christinu Aguileru pozná každý ako blondínku. Zobraziť galériu (9)
Christinu Aguileru pozná každý ako blondínku.

LOS ANGELES – Vrátila sa v čase! Keď sa povie Christina Aguilera (34), každý si vybaví obľúbenú speváčku, ku ktorej už neodmysliteľne patrí blonďavá hriva. Takáto podoba úspešnej interpretky je však nateraz minulosťou. Porotkyňa speváckej šou sa totiž pred pár dňami prihovorila svojim priaznivcom ako úplne iná žena. Prečo výraznú zmenu imidžu podstúpila?!

Spoznávate ju?! Speváčka Christina Aguilera poriadne prekvapila svojich fanúšikov. Na sociálnej sieti totiž v týchto dňoch zverejnila fotografiu brunetky odetej v károvanej košeli. Keďže si asi každý spája umelkyňu s blonďavými vlasmi, takýto záber poniektorých riadne šokoval.


Prečítajte si tiež: Krásna cicuška radikálne zmenila imidž: Fanúšikovia sa búria!


Podľa všetkého však umelkyňa zmenila svoj imidž len dočasne, teda pomocou parochne. Prijala totiž ponuku na účinkovanie v televíznom seriáli Nashville. Mnohí fanúšikovia obľúbenej speváčky sú ale z jej premeny nadšení. „Wau, vyzeráš takto oveľa lepšie, prirodzene. S blond vlasmi si veľmi umelá,“ vyjadril sa jeden z nich. A nebol jediný.

Christina patrí k ženám, ktoré so svojím imidžom rady experimentujú. Tmavé vlasy nosila aj niekedy okolo roku 2004. Vyskúšala viacero dĺžok a na hlave mala kedysi aj dredy. Platinová blond farba je ale pre ňu už dlhodobo charakteristická. 

Christina Aguilera zo seba najnovšie urobila tmavovlásku. Ku zmene si podľa všetkého dopomohla parochňou.
Zobraziť galériu (9)
Christina Aguilera zo seba najnovšie urobila tmavovlásku. Ku zmene si podľa všetkého dopomohla parochňou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu