Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nezvyčajné zábery slávnej modelky: Takéto bradavky ste ešte nevideli!

Kate Moss sa opäť odhalila. Zobraziť galériu (9)
Kate Moss sa opäť odhalila.

NEW YORK – Má ich krvavé! Kate Moss (41) sa živí modelingom už dlhé roky, a tak je pre ňu nahota maximálne prirodzená. S odvážnym pózovaním, zdá sa, nemieni prestať ani so štyrmi krížikmi na krku. Potvrdzujú to najnovšie zábery, na ktorých kráska ukazuje svetu holé vnady. Že nejde len o obyčajné fotky, dokazuje fakt, že jej bradavky vyzerajú ako maľované.

Americký módny časopis W Magazine sa orientuje najmä na Haute couture, čo je termín označujúci luxusnú a exkluzívnu tvorbu prestížnych dizajnérskych domov. V aktuálnom vydaní ju prezentuje vychytená modelka Kate Moss, ktorá sa postavila pred objektív uznávaného fotografa Paola Roversiho.

Umelec vytvoril sériu s názvom Painted lady a modelka na záberoch pôsobí dojmom, akoby bola namaľovaná. Zrejme aj preto sú jej odhalené bradavky krvavočervenej farby a pri pohľade na fotky sú tým prvým, čo človeku udrie do očí.

Nahé prsia topmodelky nie sú ale žiadnou novinkou a hádam každý ju už niekedy videl odhalenú. Okrem toho, že sa Kate nespočetne veľakrát predviedla na prehliadkovom móle, či na stránkach rôznych magazínov, hore bez sa bežne promenáduje počas každej dovolenky. 

Kate Moss ukázala na netradičných fotkách krvavočervené bradavky.
Zobraziť galériu (9)
Kate Moss ukázala na netradičných fotkách krvavočervené bradavky.


Prečítajte si tiež:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu