Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prominentná dcéra exceluje v tanečnej súťaži: Wau, to je premena!

Výstredná Rumer Willis sa vďaka tanečnej šou zmenila na oslnivú dámu. Zobraziť galériu (10)
Výstredná Rumer Willis sa vďaka tanečnej šou zmenila na oslnivú dámu.

LOS ANGELES – Je z nej oslnivá tanečnica! Americká televízna stanica ABC odštartovala už 20-tu sériu obľúbenej šou Dancing with the Stars. Jednou z krepčiacich hviezd je najstaršia dcéra hercov Brucea Willisa (59) a Demi Moore (52) – Rumer (26). Keď sa dievčina s povesťou škaredého káčatka objavila na parkete, všetkých odrovnala excelentným výkonom a dych vyrážajúcou vizážou.

Hoci sú Demi Moore a Bruce Willis vo svete šoubiznisu už dlhé roky považovaní za sexsymboly, o ich troch dcérach sa nedá hovoriť ako o kráskach. Sestry Rumer, Scout a Tallulah majú špecifické črty tváre a k atraktívnosti si nepomáhajú ani rôznymi výstrelkami, či čudesnými outfitmi. V pondelok večer sa však najstaršia prominentná dcérenka zmenila na oslnivú labuť. Vďačí za to účasti v tanečnej šou Dancing with the Stars, v ktorej zatiaľ exceluje. 


Mohlo by vás zaujímať:


Keď sa Rumer objavila na parkete, mnohým pri pohľade na ňu padla sánka. Správne líčenie, účes a nádherný kostým z nej urobili hotovú krásku. „Kiež by som sa takto mohla obliekať stále,” povedala v tejto súvislosti v jednom z rozhovorov tmavovláska. Spoločne s partnerom Valentinom Chmerkovskym predviedla foxtrot, ktorý odborná porota ocenila ako najlepší výkon večera. „Cítim sa ako v siedmom nebi. Keď sme dotancovali, uvedomila som si, že naša snaha nebola zbytočná a dali sme to tak, ako sme chceli,” neskrývala svoje nadšenie mladá herečka.

Svoj podiel na tom, že pre tmavovlásku dopadol večer podľa jej predstáv, má nepochybne aj prítomnosť celej rodiny na živom vysielaní. V hľadisku totiž Rumer podporovali mladšie sestry Scout a Tallulah, mama Demi a nechýbal ani otec Bruce s macochou Emmou Heming.

„Mama mojej tanečnej partnerky to s nami naplno prežíva. Pozorne sleduje každý pár a je veľmi súťaživá, čo je vlastne skvelé,” prezradil pre médiá Valentnin, ktorý si s prominentnou dcérou výborne rozumie. „Ale jej otec toho veľa nenahovorí,” dodal mladík. „On je veľmi pokojná povaha. Nevedel, čo všetko má odo mňa očakávať. Ale myslím si, že je na mňa hrdý,” poznamenala Rumer. Pohľad na to, ako sa tvrďas Bruce tváril, to len potvrdil. Na jeho tvári bolo totiž zreteľne vidno, že je dojatý. 

VIDEO: Prominentná dcéra Rumer Willis excelovala v prvom kole tanečnej šou Dancing with the Stars s touto choreografiou. 

Rumer Willis - DWTS

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu