Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Vyžitá Pamela Anderson spôsobila rozruch na červenom koberci: Nový imidž a 18-ročný fešáčik!

Pamela Anderson a jej syn Brandon Thomas Lee sa na červenom koberci postarali o rozruch. Zobraziť galériu (8)
Pamela Anderson a jej syn Brandon Thomas Lee sa na červenom koberci postarali o rozruch.

LOS ANGELES – Vek neoklame! Pamelu Anderson (47) možno pokojne zaradiť medzi najväčšie sexbomby 90-tych rokov. A hoci blondínka robí všetko preto, aby si tento status zachovala, už to nie je to, čo bývalo. Na nedávnej premiére filmu sa kráska ukázala s mladistvým účesom a vo vyzývavom outfite, no pohľad na jej tvár prezrádzal, že už patrí k ženám v zrelom veku. Celkový dojem umocňovala aj prítomnosť jej syna, z ktorého je dnes dospelý muž.

Pamela Anderson má za sebou pomerne náročné obdobie. Zhruba pred mesiacom podala žiadosť o rozvod s Rickom Salomonom, s ktorým sa rozchádza a dáva znova dokopy už pár rokov. Krušné chvíle v súkromí sa podpísali aj na zovňajšku blonďavej sexbomby. Keď sa počas tohto týždňa objavila na slávnostnej premiére filmu Muž na odstrel, na jej tvári bolo vidno, že je akási strhaná.


Prečítajte si tiež: Top tajomstvá Pobrežnej hliadky: Mitchove kuracie nohy, Pamela bežala ako s kabelkou!​


Pozitívnou zmenou ale prešiel účes sexbomby známej zo seriálu Pobrežná hliadka. Pamela svoju hrivu výrazne skrátila, vďaka čomu pôsobí o čosi mladšie. Ako to už v jej prípade býva zvykom, na červený koberec zavítala dokonale vyfintená. Trblietavé zlaté šaty rafinovane odhaľovali jej vnady a stehná.

Oveľa viac pozornosti však Anderson pútala vďaka mladíkovi, ktorý po jej boku rozdával úsmevy na všetky strany. A hoci by sa niekomu mohlo zdať, že ide o blondínkin nový objav, nie je to tak. Fešákom, ktorý Pamele robil spoločnosť, bol jej starší syn Brandon Thomas. „Dnes mám rande s mamou,” pochválil sa priateľom na twitteri osemnásťročný mladík, ktorý sa od svojej prominentnej mamy ani na krok nepohol.

Novinári sa Pamely pomerne často pýtajú na to, ako deti vnímajú jej minulosť a či videli video zachytávajúce ju pri intímnostiach s ich otcom Tommym Lee. „Neviem, či to videli, ale vedia o tom. Vedia o všetkom. Hlúpy internet. Nechápem, prečo sa tým každý tak zaoberá,” poznamenala v rozhovore pre časopis Elle kráska, ktorá má aj napriek hriešnej minulosti so svojími ratolesťami pozitívny vzťah. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu