Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trest pre hviezdu Top Gearu: Po fyzickom napadnutí vyhadzov!

Jeremyho Clarksona stiahli z relácie Top Gear na neurčito. Zobraziť galériu (4)
Jeremyho Clarksona stiahli z relácie Top Gear na neurčito. (Zdroj: youtube.com/Twitter)

LONDÝN - Predstavitelia British Broadcasting Corporation (BBC) na neurčito suspendovali moderátora obľúbenej motoristickej relácie Top Gear Jeremyho Clarksona. Dôvodom je incident, pri ktorom 54-ročný rodák z Doncasteru údajne udrel jedného z producentov programu.

BBC preto oznámila, že neodvysiela nasledujúcu epizódu, ktorá mala mať premiéru v nedeľu 15. marca. Neskôr informovali, že pravdepodobne neodvysielajú ani zvyšné dve epizódy aktuálnej série. Fanúšikovia programu krátko po oznámení Clarksonovej suspendácie spustili online petíciu, prostredníctvom ktorej žiadajú jeho návrat. Podpísalo ju už viac než 170-tisíc ľudí.

Jeremy Clarkson je televízny moderátor a spisovateľ, ktorý sa preslávil práve vďaka spomínanému programu Top Gear. V ňom pôsobil najprv v rokoch 1988 až 2000 a potom od roku 2002 v novom formáte. Momentálne ho spolu s ním moderujú aj James May a Richard Hammond. Uvádzal tiež prvú sezónu programu Robot Wars, viacero iných motoristických relácií a v rokoch 1998 až 2000 mal vlastnú talkšou s názvom Clarkson. Je autorom štrnástich kníh. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu