Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Záporák z Hrdinov: Mieri do seriálu o sadistickom vrahovi!

Zachary Quinto Zobraziť galériu (13)
Zachary Quinto (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americký herec Zachary Quinto sa predstaví v tretej sezóne seriálu Hannibal (2013). Informoval o tom portál magazínu Entertainment Weekly. Tridsaťsedemročný rodák z Pittsburghu by sa mal objaviť minimálne v jednej epizóde ako pacient psychiatričky Bedelie du Maurier v podaní Gillian Anderson.

Štart tretej sezóny Hannibala je naplánovaný na leto. Rolu sadistického boháča Masona Vergera v nej po Michaelovi Pittovi prevezme Joe Anderson. Viac priestoru by mala dostať spomínaná záhadná psychiatrička v podaní Gillian Anderson, ktorá sa z predstaviteľky vedľajšej postavy posunula medzi hlavné herecké obsadenie. To doplnia aj Angličan Richard Armitage, Japonka Tao Okamoto a Američanka Nina Arianda. Armitage sa predstaví ako sériový vrah Francis Dolarhyde, známy tiež pod prezývkou Zúbková víla. Okamoto, známa ako Mariko Yashida z komiksovky Wolverine (2013), stvárni tajomnú Lady Murasaki, a Arianda si zahrá Molly, manželku špeciálneho agenta Willa Grahama v podaní Hugha Dancyho. 

Hannibal Lecter v podaní Madsa Mikkelsena bude v tretej sérii po krvavom finále druhej sezóny spolu s Bedeliou na úteku. I keď nebolo jasné, či Will Graham (Hugh Dancy), Alana Bloom (Caroline Dhavernas) a Jack Crawford (Laurence Fishburne) záver série prežili, tvorcovia už potvrdili, že v nových častiach budú účinkovať Hugh Dancy aj Laurence Fishburne. 

Zachary Quinto je známy najmä ako Sylar zo seriálu Hrdinovia (2006 - 2010) a pán Spock z filmov Star Trek (2009) a Star Trek: Do temnoty (2013). Predstavil sa tiež vo dvoch sezónach hororového seriálu American Horror Story (2011), ktorý mu v roku 2013 vyniesol nomináciu na Primetime Emmy, a filme Margin Call (2011). V súčasnosti účinkuje v seriáli The Slap (2015). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu