Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nahá tvár, pikantný bonus k tomu: Krásna topmodelka Němcová potešila fanúšikov!

Petra Němcová ukázala fanúšikom nahú tvár aj čosi navyše. Zobraziť galériu (6)
Petra Němcová ukázala fanúšikom nahú tvár aj čosi navyše.

BALI – Odhalila sa! Atraktívna topmodelka Petra Němcová (35) chodí do spoločnosti dokonale upravená a nalíčená. Mimo svetiel reflektorov však svojej pleti rada dopraje oddych. Bez mejkapu sa dokonca pokojne ukáže celému svetu. A občas pridá aj nejaký sexi bonus!

Tomuto sa hovorí prirodzená krása! Petra Němcová, rodáčka z Karvinej, je vo svete veľmi dobre známa. Inteligentná a atraktívna brunetka sa preslávila ako topmodelka, ktorá ani po rokoch nestratila nič zo svojho šarmu. Potvrdzujú to nielen profesionálne fotky, ale aj zábery z jej súkromia.

Aktuálne sa Petra nachádza na Bali, kde si užíva príjemné počasie a hrejivé slnečné lúče. Na svojich priaznivcov však brunetka popri tom nezabúda a prostredníctvom instagramu im poslala srdečný pozdrav. Jeho súčasťou je tiež fotografia, na ktorej pózuje modelka bez štipky mejkapu.

Nenalíčená tvár však nie je to jediné, čo užívateľom sociálnej siete udrie do oči. Němcová sa totiž fotila postavená chrbtom k zrkadlu, ktoré odrážalo jej postavičku odetú len v úsporných bikinách. Pri pohľade na krivky atraktívnej Češky sa netreba vôbec čudovať, že poplietla hlavu nejednému známemu chlapovi. Spomenúť možno napríklad speváka Jamesa Blunta, hercov Brucea Willisa, Jamieho Belmana a Seana Penna, či haitského premiéra Laurenta Lamotheho. 

Petra Němcová ukazovala fanúšikom svoju nenalíčenú tvár. Ako bonus pridala aj chutný zadoček.
Zobraziť galériu (6)
Petra Němcová ukazovala fanúšikom svoju nenalíčenú tvár. Ako bonus pridala aj chutný zadoček.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu