Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Herecká diva vyrazila všetkým dych: Výstrih veľký, sexi nôžka, aj pred 70-tkou som kočka!

Susan Sarandon má stále šarmu na rozdávanie. Zobraziť galériu (11)
Susan Sarandon má stále šarmu na rozdávanie.

HAMBURG – Akoby nestarla! Niet pochýb, že pri pohľade na herečku Susan Sarandon (68) asi každého zaskočí informácia o jej veku. Udržiavaná dáma oslávi čoskoro okrúhlu 70-tku, no svojím výzorom ohuruje na každom kroku. Inak tomu nebolo ani na nedávnom odovzdávaní cien v Nemecku, kde oscarová umelkyňa všetkým dokázala, že do starého železa ešte vôbec nepatrí.

Žiadna šedá myška, ale oslnivá diva! Pre väčšinu šarmantných žien je typické, že kdekoľvek sa objavia, automaticky na seba strhnúť pozornosť. Neprehliadnuteľnou je rozhodne aj herečka Susan Sarandon, ktorú si mnohí spájajú s jej účinkovaním v kultovom filme Thelma a Louise. Atraktívna umelkyňa zavítala pred pár dňami do nemeckého Hamburgu, kde sa konalo odovzdávanie cien Zlatá kamera 2015 a svojím sexepílom všetkých odzbrojila.

Susan si na danú príležitosť obliekla šaty čiernej farby s hlbokým výstrihom. Dráždivo pôsobil aj rázporok, ktorý decentne odhaľoval herečkine stehná. Keď sa k takejto kombinácií pridá pestovaná tvárička a oslnivý úsmev, nečudo, že z brunetky sú paf aj výrazne mladší muži.

Šmrncovná babička aktuálne tvorí pár s 37-ročným scenáristom Jonathanom Bricklinom a výrazný vekový rozdiel vôbec nerieši. „Mňa zaujíma iba duša človeka. Keď ste zamilovaní, otázka veku, pohlavia a farby nemá žiadny väčší význam,” povedala v tejto súvislosti v jednom z rozhovorov uznávaná herečka. Tá sa vôbec nemusí báť, že by jej zajačik zdrhol za inou. Susan totiž mladšie ročníky hravo strčí do vrecka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu