Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Brutálna hádka v kráľovskej rodine: Tehotná Kate s plačom utiekla z paláca!

Alžbeta II. a Kate sa vraj veľmi pohádali. Zobraziť galériu (5)
Alžbeta II. a Kate sa vraj veľmi pohádali.

LONDÝN – Ďalší konflikt?! Britská kráľovská rodina patrí k tým famíliám, ktoré širokú verejnosť najviac zaujímajú. Davy obyčajných ľudí každý deň hltajú nové a nové správy o panovníkoch a ich radostiach a starostiach. Podľa najnovších informácií panuje aktuálne za múrmi paláca poriadne dusná atmosféra. Jej Veličenstvo Alžbeta II. (88) a tehotná vojvodkyňa Kate (33) si vraj skočili do vlasov. Veľkú hádku ukončil plač a útek mladej brunetky.

Najväčší kráľovský škandál! Takýto prívlastok dalo aktuálne číslo magazínu Life&Style tomu, čo sa momentálne deje v najznámejšej britskej rodine. Nezhody medzi manželkou princa Williama a kráľovnou Alžbetou II. vraj narástli do takých rozmerov, že to nemá obdoby.

Príčinou sporov je výchova brunetkiných ratolestí – princa Georga a jeho ešte nenarodeného súrodenca, ktorý by mal prísť na svet v apríli. Ako uvádza spomínaný magazín, Kate je unavená z kráľovninej kontroly a príkazov. „Svojim deťom chcem dopriať normálny život,” cituje vojvodkyňu zdroj časopisu. Ľudom milovaná brunetka údajne tiež odmieta, aby mala výchovu jej druhého dieťaťa – podľa medializovaných informácií dcérky – na starosti pestúnka. „Kate tvrdí, že si vystačí s pomocou svojej mamy Carole,” dodáva človek z okolia rodiny.

Takéto správanie a rebélia sa Alžbete II. vôbec nepozdávajú. Kráľovná sa nazdáva, že Kate si musí byť vedomá toho, že život po boku princa Williama so sebou nesie aj rešpektovanie tradícií. Navyše nie je vôbec nadšená z toho, že na výchove malých dedičov sa má podieľať brunetkina mama. Šušká sa, že panovníčka Middletonovcov príliš nemusí.

Ako informuje Life&Style, keď sa vraj kráľovná dozvedela o plánoch tehotnej vojvodkyne, poriadne jej vyčistila žalúdok a s krikom jej nariadila, ako bude výchova malej princezničky vyzerať. Mladá mamička sa údajne prestala ovládať a rozplakala sa. Podľa všetkého sa vraj dokonca odsťahovala z panovníckeho sídla. 

O konflikte v kráľovskej rodine informuje aktuálne vydanie časopisu Life&Style.
Zobraziť galériu (5)
O konflikte v kráľovskej rodine informuje aktuálne vydanie časopisu Life&Style.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu